Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Ontspan, geniet, beleef: buitenruimtes voor levens­genieters

De visie van GBI

De tuinontwerpers van Gardens Beyond Imagination creëren buitenruimtes waar je uit ieder moment het beste haalt. “Bijna alles is te koop. Behalve ‘tijd’. Maar regie over hoe en waar je jouw tijd doorbrengt, is wel mogelijk.” Lees op deze pagina de visie van GBI.

De tuinontwerpers van GBI zien je tuin als een verlengstuk van het leven

“In een wereld die nooit stilstaat, waar elke seconde telt en waar we constant onderweg zijn, is er één luxe die we allemaal verlangen – tijd.”

“We geloven dat een buitenruimte een plek is waar je onthaast. En waar je jezelf verbindt met de mensen om je heen, waar je herinneringen maakt, waar je jezelf kunt zijn en waar je geniet van het leven, elke dag opnieuw.”

Martijn Poortvliet-Eigenaar Gardens Beyond Imagination.

Een buitenruimte die past bij je leefstijl:

Verlengt je dag.

Vergroot je levensgeluk.

Verrijkt je leefomgeving.

Jouw ultieme buitenruimte creëren dat is onze missie

Een tuin die mooi en sfeervol is. Maar ook functioneel en passend bij je leefstijl. Een veilige plek waar je ontspant na een drukke dag, waar je speelt met de kinderen of geniet van een zomerse avond met vrienden.

Geluk begint in de achtertuin

We racen van afspraak naar afspraak. Verbeteren onze gezondheid in de sportschool. Vinden afleiding op vakantie en zoeken naar balans tussen werk, gezin en onszelf. Maar rust vinden we vaak pas als we thuiskomen.

Geluk begint in de achtertuin 1
Geluk begint in de achtertuin 2

Jouw geluk is ons geluk

Jouw tuingeluk is de maatstaf van ons succes. Kun jij jezelf zijn in de buitenruimte die we voor jou hebben gecreëerd? Geniet je in de tuin van het leven op een manier die bij jou past? Dan weten we dat we ons doel hebben bereikt.

Meer weten over het tuinontwerpproces en de tuinaanlegfase?

Ja, bel mij

Bekijk tuinvoorbeelden: tuingeluk op maat

Van saaie nieuwbouwtuin tot complete buitenruimte

“De veranda is voor ons het pronkstuk van de tuin. Na een drukke werkdag ploffen we in de veranda neer op de comfortabele loungeset. Zo pakken we net nog wat avondzon mee. De veranda verlengt onze dagen.”

Bekijk de groene oase van Chantal en Kevin

Een buitenruimte die zich leent voor tuinfeesten

“Onze vrienden en familie genieten mee van ons huis en de tuin. Een witte feesttent, statafels en muziek. 80 gasten kunnen wij ontvangen in de buitenruimte.”

Bekijk het plantenparadijs van Truus en Piet

Een buitenruimte die zich leent voor tuinfeesten, Sport, wellness en genieten

“In mijn buitenruimte geniet ik met een grote G. In de jacuzzi tussen de weelderige planten glijdt de stress van mijn schouders. Buiten douchen onder de buitendouche terwijl de vogels fluiten is voor mij puur genot.”

Bekijk het natuurlijke toevluchtsoord van Jos

Ontdek op deze pagina

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Begin Jouw Tuin­avontuur vandaag nog

En geniet zo snel mogelijk van het leven in een buitenruimte die past bij je levensstijl. Vul het contactformulier in. De verkoopadviseur van GBI neemt van maandag tot en met zaterdag binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Leila GBI in het kantoor
Leila Poortvliet-Salesmanager GBI
Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Zomer sluiting

Wij zijn gesloten van 24 juli t/m 14 augustus. Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@gbi.nl