Blogs

De tuin van de toekomst

17 november 2023

Het is weer de tijd van het jaar waarin we vooruitkijken naar de nieuwste trends in de high-end tuinbranche. In 2024 staat de tuin centraal als een verlengstuk van ons huis, een plek waar we niet alleen van de natuur genieten, maar waar binnen en buiten naadloos samenkomen. Laten we eens dieper ingaan op de materialen, elementen, technologie en kleuren die het komende jaar zullen domineren.

Bekijk deze blog

Het geheim van ons unieke beplantings­plan

12 juni 2023

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin, is het planten van bomen een belangrijk onderdeel. Bij Gardens Beyond Imagination werken wij graag met volwassen bomen, die zorgvuldig geselecteerd moeten worden op basis van verschillende criteria. In deze blog gaan we dieper in op het ontstaan van een uniek bomenplan en delen we enkele waardevolle inzichten over plantenkennis.

Bekijk deze blog

Dé tuintrends van 2023

09 november 2022

De laatste maanden van 2022 zijn aangebroken en het nieuwe jaar is in zicht. De hoogste tijd om het te hebben over de tuintrends van 2023! We zetten de top 5 tuintrends voor het nieuwe jaar voor je op een rij. De zomers in Nederland worden steeds warmer, waardoor we met z'n allen flink meer tijd buiten doorbrengen. Des te belangrijker om een fijne plek buiten te creëren waar je samen kunt zijn met je gezin, familie en vrienden. Lees snel verder om jouw tuin helemaal on-trend te maken.

Bekijk deze blog

Van afspraak tot droomtuin

26 oktober 2022

De weg voorafgaand aan het genieten van je luxe buitenruimte kan uitdagend zijn.⁠ GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat je binnenkort zorgeloos kunt genieten van een exclusieve tuin. ⁠In deze blog lees je in 5 stappen hoe we te werk gaan.

Bekijk deze blog

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.