Blogs

Het geheim van ons unieke beplantingsplan

12 juni 2023

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin, is het planten van bomen een belangrijk onderdeel. Bij Gardens Beyond Imagination werken wij graag met volwassen bomen, die zorgvuldig geselecteerd moeten worden op basis van verschillende criteria. In deze blog gaan we dieper in op het ontstaan van een uniek bomenplan en delen we enkele waardevolle inzichten over plantenkennis.

Dé tuintrends van 2023

09 november 2022

De laatste maanden van 2022 zijn aangebroken en het nieuwe jaar is in zicht. De hoogste tijd om het te hebben over de tuintrends van 2023! We zetten de top 5 tuintrends voor het nieuwe jaar voor je op een rij. De zomers in Nederland worden steeds warmer, waardoor we met z'n allen flink meer tijd buiten doorbrengen. Des te belangrijker om een fijne plek buiten te creëren waar je samen kunt zijn met je gezin, familie en vrienden. Lees snel verder om jouw tuin helemaal on-trend te maken.

Van afspraak tot droomtuin

26 oktober 2022

De weg voorafgaand aan het genieten van je luxe buitenruimte kan uitdagend zijn.⁠ GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat je binnenkort zorgeloos kunt genieten van een exclusieve tuin. ⁠In deze blog lees je in 5 stappen hoe we te werk gaan.