Blogs

Genieten in elk seizoen: in een tuin met veranda

24 april 2024

In een wereld die steeds sneller lijkt te draaien, biedt een tuin met veranda een plek van rust en ontspanning. Voeg daar een veranda aan toe, en je hebt een magische combinatie die het hele jaar door genot biedt.

Bekijk deze blog

De 5 voordelen van een vrijstaande tuinkamer

04 april 2024

Rust met uitzicht op de natuur en tijd voor jezelf. Klinkt dit als muziek in je oren? Wens je een eigen, rustige plek in je buitenruimte? Een luxe tuinkamer biedt meer dan alleen extra leefruimte. Ontdek de vijf belangrijkste voordelen van deze prachtige aanvulling op je woning.

Bekijk deze blog

Luxury Performance Event 2024

26 januari 2024

Ben je een levensgenieter en autoliefhebber? Zet je schrap voor een betoverende avond vol luxe en stijl! Gardens Beyond Imagination verwelkomt je bij het exclusieve Luxury Performance Event, in samenwerking met Porsche Rotterdam.

Bekijk deze blog

De tuin van de toekomst

17 november 2023

Het is weer de tijd van het jaar waarin we vooruitkijken naar de nieuwste trends in de high-end tuinbranche. In 2024 staat de tuin centraal als een verlengstuk van ons huis, een plek waar we niet alleen van de natuur genieten, maar waar binnen en buiten naadloos samenkomen. Laten we eens dieper ingaan op de materialen, elementen, technologie en kleuren die het komende jaar zullen domineren.

Bekijk deze blog

Het geheim van ons unieke beplantings­plan

12 juni 2023

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin, is het planten van bomen een belangrijk onderdeel. Bij Gardens Beyond Imagination werken wij graag met volwassen bomen, die zorgvuldig geselecteerd moeten worden op basis van verschillende criteria. In deze blog gaan we dieper in op het ontstaan van een uniek bomenplan en delen we enkele waardevolle inzichten over plantenkennis.

Bekijk deze blog

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.