Jouw exclusieve buitenruimte:

gerealiseerd door GBI's Bouwbureau

De expertise van GBI

Verlang je naar de ultieme buitenruimte? Maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek hoe GBI’s bouwbureau je tuinwensen realiseert. Het bouwbureau neemt he tuinproject uit handen. Zodat jij jezelf op andere zaken kunt focussen.

Herken je deze uitdagingen?

Je hebt  een druk zakelijk leven, je staat op het punt te verhuizen of je bouwt binnenkort  een woning. Maar je worstelt met de volgende dilemma’s:

 

  • Je agenda zit al propvol, en nu moet je ook nog tijd vinden om de aanleg van je buitenruimte te plannen en te organiseren.
  • De keuzes op het gebied van materialen, ontwerp en trends zijn overweldigend.
  • Je zoekt een bedrijf dat écht levert wat het belooft, op tijd en volgens afspraak.
  • Je verlang naar iemand die precies weet welk tuinontwerp bij jouw nieuwe huis en levensstijl past.
  • Je wenst een buitenruimte die zowel stijlvol als functioneel is. En naadloos aansluit bij de bouwstijl van de woning.
Bouwkundigen van GBI werken aan een tuinproject met technische tekeningen

Samenwerken met de bouwkundigen van GBI?

Geniet van deze voordelen:

Soepele uitvoering van het tuinproject.

Gecentraliseerde coördinatie van het tuinproject.

De voordelen van het bouwteam.

Het bouwteam legt luxe buitenruimtes aan met zwembaden.

Samenwerken met het bouwbureau

Ontspannen en genieten van het leven op een manier die het beste bij jou past. Dat is onze missie. Of we nu een bestaande tuin renoveren of een compleet nieuwe buitenruimte aanleggen bij een nieuwbouwwoning.

Wil je je leefruimte uitbreiden? Bijvoorbeeld met een berging, tuinkamer of aanbouw? De bouwdeskundigen en technische tekenaars maken een ontwerp dat naadloos aansluit bij je levensstijl, smaak en de architectuur van de woning.

Het bouwteam realiseert je wensen van begin tot eind: van het ontwerp, de aanleg en begeleidt de aannemers en de installateurs de bouw.

Wat doet een bouwbureau?

Het bouwbureau van Gardens Beyond Imagination regelt alles voor en rondom de tuinaanleg. De tuinontwerpers en technisch tekenaars maken gedetailleerde bouwtekeningen.

En laten je zien hoe je toekomstige buitenruimte eruitziet. Bijvoorbeeld waar planten en waterpartijen komen of terrassen worden geplaatst, en zelfs buitenkeukens.

Het bouwbureau let ook op technische dingen, zoals de kwaliteit van de grond, hoe het water wegloopt na regen, en hoe de tuinverlichting en sproeisystemen moeten werken.

Bovendien zorgt het bouwbureau ervoor dat de buitenruimte past bij hoe je wilt leven. Zo denken de bouwkundigen mee met de tuinontwerpers over hoeveel tijd je wilt besteden aan onderhoud, hoeveel privacy je nodig hebt, en hoe je de tuin in verschillende seizoenen gebruikt.

Dit alles zorgt ervoor dat je tuin echt bij je past.

Elektra- en waterplannen

De technisch tekenaar tekent een gedetailleerde plattegrond voor de elektra- en watervoorzieningen in de buitenruimte. Bijvoorbeeld de elektra en watervoorzieningen voor de wellnessfaciliteiten, de technische ruimte of voor de laadpaal.

Het elektra- en waterplan geeft de exacte locatie weer van elke benodigde kabel, leiding, riool of stopcontact. Zodat de installateurs precies weten hoe en waar ze deze voorzieningen in de buitenruimte moeten aanleggen.

De bouwtekeningen

Een perfecte voorbereiding vormt de basis van elk succesvol tuinproject. Daarom maken de technisch tekenaar en bouwkundigen gedetailleerde elektra en waterplannen en bouwtekeningen.

De tekeningen en plattegrond vormen samen met het tuinontwerp de basis voor een succesvol tuinproject.

Bekijk onze tuinprojecten

Ontdek op deze pagina

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Begin Jouw Tuin­avontuur vandaag nog

En geniet zo snel mogelijk van het leven in een buitenruimte die past bij je levensstijl. Vul het contactformulier in. De verkoopadviseur van GBI neemt van maandag tot en met zaterdag binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Leila GBI in het kantoor
Leila Poortvliet-Salesmanager GBI
Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.