Kom langs in onze showroom

Ervaar de mogelijkheden

Wij zorgen er, samen met onze high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen. In het Experience Center is er de mogelijkheid om kennis te maken met het beste uit de markt, van zwembaden tot terras tegels. Zo kun jij de juiste keuze maken en laten we niets aan het toeval over.

Laat je inspireren

GBI brengt in haar showroom design, exclusiviteit, kwaliteit en service samen. Wij bieden een ruim assortiment aan luxe mogelijkheden voor de buitenruimte. Persoonlijk contact staat bij ons centraal evenals flexibiliteit. Zijn er specifieke wensen? Onze deskundige adviseurs en tuinarchitecten zullen er alles aan doen om die voor jou te realiseren door middel van het creëren van een uniek tuin ontwerp.

Adviesgesprek

In onze showroom in ’s-Gravenzande staan onze deskundige adviseurs voor u klaar. Samen met de architect zullen ze jou helpen met het uitwerken van de ideeën. Zijn deze er nog niet en heb je juist advies nodig? Geen enkel probleem. GBI denkt graag met je mee met als resultaat een prachtig plan voor de buitenruimte. Om er zeker van te zijn dat er een adviseur en architect aanwezig zijn, vragen we je een adviesgesprek in te plannen via onze website. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Klaar voor een luxe buitenruimte waarin je de komende jaren geniet van het leven?
Meld je aan voor de brochure en plan vandaag nog je perfecte buitenruimte!
Door je in aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.