Samen bouwen aan binnen en buiten?

Bekijk de partners van Gardens Beyond Imagination

Hoe fijn is het wanneer je verhuist naar een woning waar de binnen- en buitenruimte één geheel vormen en zijn afgestemd op jouw leefstijl? Gardens Beyond Imagination werkt samen met partners die elk aspect van de woning en tuin tot een harmonieus geheel vormen.

Bekijk de toonaangevende partners van het bouwbureau van GBI

De projectleider van het bouwteam van GBI werkt nauw samen met de bouwarchitect en aannemers van de nieuwbouwwoning. Benieuwd hoe deze samenwerking praktisch verloopt?

Bekijk de werkwijze van het bouwbureau

Wubben Chan

Gardens Beyond Imagination is trots op de samenwerking met architectenbureau Wubben.Chan. Een architectenbureau dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen.

Bekijk de website van wubben chan

Visie

Het team van Gardens Beyond Imagination werkt samen met partners die bouwarchitectuur verheffen tot een kunstvorm. Daarom werken we graag samen met de bouwarchitecten van Visie in Monster.

Bekijk de website van Visie in Monster

Naadloze overgang van binnen naar buiten

“Samen met onze partners verbinden we de binnenwereld met de natuur buiten. Bijvoorbeeld een woonkamer die uitkomt op een terras waar je ontspant, een keuken waar de geur van verse kruiden uit je eigen tuin binnenwaait en een balkon dat uitkijkt over een bloemenzee.”

Martijn poortvliet

eigenaar Gbi

Duidelijke kostenraming

Hoeveel waarde hecht je aan een duidelijke kostenraming voor de bouw van de woning en aanleg van de buitenruimte?

Ontvang van GBI een kostenraming vooraf, zodat je precies weet wat de financiële investering is voor zowel de bouw van de woning en de aanleg van de buitenruimte.

Bekijk de werkwijze van tuinaanleg

Gecoördineerde planning van de bouw van de woning en de aanleg van de buitenruimte

Ervaar het gemak van een geïntegreerd bouwproces waarbij de bouw van de woning en de aanleg van de buitenruimte synchroon lopen. Zodat je wanneer je de sleutel omdraait in het slot van de nieuwe voordeur direct geniet van een tuin die in bloei staat.

Tip: Laat je binnenkort een nieuwbouwwoning bouwen?

Denk ook aan het laten maken van het tuinontwerp voordat de bouw van de woning start.

Want de technisch tekenaar van GBI stemt de benodigde elektriciteit en watervoorzieningen voor de faciliteiten in de buitenruimte af met de bouwarchitect van de woning.

Denk bijvoorbeeld aan een meterkast met een aparte groep voor de jacuzzi in de tuin.

Ontdek op deze pagina

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Begin jouw tuin avontuur vandaag nog

En geniet zo snel mogelijk van het leven in jouw tuinparadijs. Vul het contactformulier in. De verkoopadviseur van GBI neemt van maandag tot en met zaterdag binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Leila GBI in het kantoor
Leila Poortvliet-Salesmanager GBI
Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.