Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Ontwerpstudio GBI

hier start de reis naar jouw luxe buitenruimte

Van tuinontwerp tot de realisatie

Tuingeluk begint in de ontwerpstudio van Gardens Beyond Imagination (GBI). Navigerend door het tuinontwerpproces, van een maatwerk tuinontwerp tot de realisatie van je buitenruimte die past bij je leefstijl en persoonlijkheid. Verzorgt GBI elke etappe, zodat je onbezorgd geniet van de reis naar je perfecte buitenruimte.

De ontwerpstudio van GBI

De intimiteit van een plek bewaren, spelen met licht en materiaal, werken met ruimte en diepte, letten op details, aandacht voor groen, meubilair en verlichting.

GBI ontwerpt tuinen op het snijvlak van droom en werkelijkheid. Vernieuwende en goed gestructureerde buitenruimten waar het goed vertoeven is, aantrekkelijk voor het oog en aangenaam voor de geest.

Meer weten over de tuinontwerp visie van GBI?

Bekijk de visie

Wanneer je tuinontwerp laten maken door GBI?

Je wenst een realistisch uitvoerbaar tuinontwerp.

Je waardeert de transparante houding van GBI over de benodigde investering.

Een tuinontwerp dat er prachtig uitziet maar ook praktisch uitvoerbaar is.

Je wenst een op maat tuinontwerp dat past bij je leefstijl.

Je stelt het op prijs wanneer een professional met je meedenkt over het tuinontwerp.

Jouw tuinwensen, ons kompas

“De natuur maakt geen tuinen het is de tuinontwerper die de tuin creëert en het landschap herkent.” Filosoof Emile Chartier.

Je hebt het contactformulier op de website ingevuld en telefonisch kennisgemaakt. Ben je geïnspireerd geraakt en denk je: ik reserveer mijn bezoek aan het Experience Center? Het team van GBI ontvangt je graag in de ontwerpstudio.

Wie ben jij, wat doe jij en hoe ziet de allermooiste tuin eruit die je ooit hebt gezien? Alles wil de verkoopadviseur van GBI van je weten. Nou ja, bijna alles. Waarom?

Zodat de verkoopadviseur goed op de hoogte is van je tuinwensen. En van de locatie waar de buitenruimte moet komen. Zo heb jij straks een tuinontwerp in handen dat je verwachtingen overtreft.

De verkoopadviseur bereidt jouw bezoek aan het Experience Center dan ook goed voor:

Je ontvangt via een persoonlijk bericht een checklist waarin je aanvinkt wat je wensen en eisen aan de buitenruimte zijn.

Je mailt de verkoopadviseur foto’s en plattegronden van de woning.

Je maakt op Pinterest een moodboard van je ideale buitenruimte.

Video afspelen

De tuinarchitect ontwerpt een tuin in 2D en 3D

Een 2D-ontwerp is een overzichtstekening op schaal van de toekomstige buitenruimte. In deze plattegrond tekent de tuinarchitect de met de verkoopadviseur gewenste en besproken elementen. Zoals de tuinkamers, terrassen en de wellness. Van bovenaf zie je hoe de buitenruimte eruit komt te zien.

Een 3D-ontwerp maakt de tuinarchitect met de nieuwste ontwerpsoftware en geeft een nog realistischer beeld van de tuin in combinatie met de woning. Zelfs wanneer de woning nog niet is gebouwd.

De tuinarchitect neemt het perspectief van de woning mee in het tuinontwerp. Zo ontstaat een ontwerp dat rekening houdt met de zichtlijnen vanuit de woning.

Meer weten over het 2D- en 3D- tuinontwerp?

Bekijk de uitleg

Kennis maken in het Experience Center

Plan je genoeg tijd in je agenda voor de kennismaking met de verkoopadviseur in het Experience Center? De checklist en het moodboard zorgen namelijk voor genoeg gespreksstof tijdens de kennismaking.

De verkoopadviseur neemt uitgebreid de tijd om je tuinwensen en de bijbehorende investering te bespreken. Verder deelt de verkoopadviseur zijn kennis over de mogelijkheden van de locatie en laat hij je voorbeelden zien van materialen en elementen die in het tuinontwerp passen.

Vervolgens stelt de verkoopadviseur een maatwerk offerte op voor een 2D- en 3D- tuinontwerp.

De tuinontwerp offerte voor een 2D- en 3D-tuinontwerp

Onderweg naar huis fantaseer je misschien over je toekomstige buitenruimte. En zien jullie jezelf volgend seizoen al liggen op één van de luxe design loungebedden uit het Experience Center.

De offerte voor een 2D- en 3D-tuinontwerp

Hoeveel kost een tuinontwerp en wat krijg ik voor mijn geld? De verkoopadviseur zet zo duidelijk mogelijk de offerte voor je uiteen. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De tuinontwerp offerte bestaat uit:

De kosten van het 2D- en 3D-tuinontwerp.

Een aanpassingsronde.

En eventuele inmeetkosten.

Past de offerte binnen de gewenste investering?

En geef je het tuinontwerp van jouw ultieme buitenruimte aan ons uit handen? Dan gaan de verkoopadviseur en tuinarchitect voor je aan de slag.

Het voorlopig tuinontwerp

Na 4 tot 6 weken presenteert de verkoopadviseur het voorlopig tuinontwerp tijdens de tweede afspraak in het Experience Center. Voldoet het tuinontwerp aan je verwachtingen? Of heeft het tuinontwerp nog aanpassingen nodig?

De verkoopadviseur koppelt de feedback terug aan de tuinarchitect en hij past waar nodig het tuinontwerp voor je aan.

Het definitieve tuinontwerp

Een buitenruimte die aan al je tuinwensen voldoet en naadloos overgaat in de omgeving rond de woning en perfect aansluit op de bouwstijl van de woning is nu in zicht.

Je bespreekt samen met de verkoopadviseur tijdens het derde gesprek het definitieve tuinontwerp.

Na akkoord op het definitief ontwerp gaat het bouwbureau aan de slag met de calculatie.

Bekijk de tuinaanleg fase

Nieuwsgierig naar onze tuinontwerpen?

Stel je een vrije dag voor in je nieuwe tuin. Je dag begint met de ochtendzon op je gezicht. Terwijl je op het terras geniet van je ontbijt. Uit de buitenkeuken vult de geur van verse koffie de lucht.

Na het ontbijt plons je in het zwembad. In de poolhouse laat je jezelf opdrogen. Voordat je aan een wandeling begint door je tuin.

En als de avond valt, verzamel je met vrienden en familie rond de vuurplaats. Onder de sterrenhemel deel je verhalen.

De verlichting in de tuin creëert een betoverende ambiance, perfect voor de lange avonden met vrienden en familie.

Bekijk de tuin­ontwerp­voorbeelden van Gardens Beyond Imagination

Ontdek op deze pagina

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Begin Jouw Tuin­avontuur vandaag nog

En geniet zo snel mogelijk van het leven in een buitenruimte die past bij je levensstijl. Vul het contactformulier in. De verkoopadviseur van GBI neemt van maandag tot en met zaterdag binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Leila GBI in het kantoor
Leila Poortvliet-Salesmanager GBI
Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Zomer sluiting

Wij zijn gesloten van 24 juli t/m 14 augustus. Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@gbi.nl