Zorgeloos genieten van ongeëvenaarde luxe

complete ontzorging

GBI onderscheidt zich, samen met haar partners, in de exterieur branche, door als hoofdaannemer te fungeren. Dit houdt in dat GBI jou van A tot Z bijstaat in het project. Zo heb jij, tijdens het gehele traject, met enkel één partij te maken. Met als resultaat, ongeëvenaarde service, kortere lijnen en een volledige ontzorging tijdens het ontwerp, de aanleg en de oplevering van jouw luxe buitenruimte.

Everything that gets attention grows

alle kennis onder een dak

Wanneer je gaat voor kwaliteit, ben je bij GBI aan het juiste adres. In ons Experience Center vind je alle disciplines onder een dak, van tuinarchitect tot inrichting en daarmee alle kennis, kunde, contacten en materialen in huis. 

GBI is ontstaan vanuit toenemende vraag naar complete ontzorging. Van start tot oplevering. Deze wens werd kenbaar gemaakt door klanten evenals partners bij GBI haar zusterbedrijf DON Hoveniers. Martijn Poortvliet, founder van GBI en eigenaar van DON zet al ruim 45 jaar haar kennis en liefde inzet om mooie tuinen te creëren voor particulieren en zakelijke relaties.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij beginnen het traject tot realisatie van jouw droomtuin met een uitgebreide brainstorm waaruit het tuinontwerp volgt. Deze wordt op maat gemaakt en voldoet aan alle eisen, er wordt geen detail overgeslagen. Heb je nog geen specifieke wensen? Geen enkel probleem. Laat je dan verrassen door onze creatieve en vooruitstrevende adviseurs en tuinarchitecten. Ervaar de mogelijkheden tot aankleding en inrichting in ons Experience Center.

Complete ontzorging

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin