Podcast

Podcast time! Garden Talks is onze driedelige podcast serie waarin we jullie alles vertellen over de wondere wereld van tuinontwerp en realisatie. 

Aflevering 1

In aflevering 1 waren Ronald Bos, eigenaar van BOS Zwembaden en Niels in ’t Veen, eigenaar van Trivium te gast. We hadden het over de mooie samenwerking. Tevens werden de trends voor 2023 besproken.

Aflevering 2

In de tweede aflevering van Garden Talks kwamen Thijs van In-lite en Arend Jan van OnbeperktWiFi op bezoek. We bespreken de innovaties op het gebied van licht en we gaan dieper in op toepassingen waar je de wifi-systemen van OnbeperktWiFi voor kunt gebruiken.

Aflevering 3

In aflevering 3 waren Peter Doornhein, eigenaar van LuxxOut en BartJan van Dam van Van van Ee, te gast. We spraken over de trends, de innovatieve LuxxOut Pavilion Series kwam aan bod en hoe ziet de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven eruit?

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Klaar voor een luxe buitenruimte waarin je de komende jaren geniet van het leven?
Meld je aan voor de brochure en plan vandaag nog je perfecte buitenruimte!
Door je in aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.