Podcast

Podcast time! Garden Talks is onze driedelige podcast serie waarin we jullie alles vertellen over de wondere wereld van tuinontwerp en realisatie. Iedere maand nodigen we twee GBI partners uit in ons unieke experience center.

Aflevering 1

In aflevering 1 waren Ronald Bos, eigenaar van BOS Zwembaden en Niels in ’t Veen, eigenaar van Trivium te gast. We hadden het over de mooie samenwerking. Tevens werden de trends voor 2023 besproken.

Aflevering 2

In de tweede aflevering van Garden Talks kwamen Thijs van In-lite en Arend Jan van OnbeperktWiFi op bezoek. We bespreken de innovaties op het gebied van licht en we gaan dieper in op toepassingen waar je de wifi-systemen van OnbeperktWiFi voor kunt gebruiken.

Aflevering 3

In aflevering 3 waren Peter Doornhein, eigenaar van LuxxOut en BartJan van Dam van Van van Ee, te gast. We spraken over de trends, de innovatieve LuxxOut Pavilion Series kwam aan bod en hoe ziet de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven eruit?

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.