Het tuinontwerp

de routekaart van de reis naar je luxe buitenruimte

Een tuinontwerp bij GBI

Een buitenruimte die past bij je leefstijl? De verkoopadviseurs en tuinontwerpers van Gardens Beyond Imagination (GBI) brengen in het tuinontwerp je tuinwensen samen met hun expertise en vakmanschap. En de laatste tuintrends. Zo ontstaat een mooi en realistisch uitvoerbaar tuinontwerp.

Het tuinontwerp is de routekaart

Een tuinontwerp is de routekaart naar je toekomstige buitenruimte. Het is een visuele gids die de contouren van je toekomstige tuin uiteenzet, rekening houdend met je smaak en leefstijl.

Met een professioneel tuinontwerp navigeer je moeiteloos langs materiaalkeuzes, plantenpaletten en zitplekken tot je uitkomt bij een tuin die je verwachtingen overtreft.

Bekijk de tuinontwerproute naar je toekomstige buitenruimte

Navigeer zorgeloos naar je ideale buitenruimte

Alles voor jouw toekomstige buitenruimte onder één dak.

Deskundige tuinontwerpers en verkoopadviseurs met brede hovenierservaring.

Zorgeloze tuinrealisatie.

Het tuinontwerp is de belofte van GBI

Je ontdekkingsreis begint in het Experience Center – met alles binnen handbereik: voel en zie in het Experience Center de elementen die je buitenruimte tot leven brengen.

Maak kennis met deskundige verkoopadviseurs en creatieve tuinontwerpers. Allemaal op één plek.

De verkoopadviseur met brede hovenierservaring vertaalt samen met de tuinarchitect van GBI je tuinwensen naar een realistisch uitvoerbaar tuinontwerp in 2D en 3D.

Ontdek de verschillen tussen de tuinontwerpen

De visie van GBI

Voor de tuinontwerpers van GBI is het tuinontwerp meer dan een tekening. Het is een belofte. Benieuwd naar de visie van GBI?

Lees meer over de visie van GBI

Bekijk de tuin­ontwerp­route naar jouw toekomstige buitenruimte

GBI gidst je door het tuinontwerpproces en regisseert de tuinaanlegfase. Van het samenstellen van een bouwteam tot en met de tuinaanleg: zodat je optimaal geniet van de tuinreis zonder de stress van het managen.

Bekijk het tuinontwerpproces

Tuinstijlen uitgelicht

Welke tuinstijl past bij jou en bij de bouwstijl van de woning? De tuinontwerpers van GBI lichten verschillende tuinstijlen uit.

Bekijk de verschillende tuinstijlen die we voor klanten realiseren.

Wil je meer weten over de tuinstijlen? Neem contact op met GBI

Klantenverhalen: over de reis naar hun ideale buitenruimte

“De verkoopadviseur van GBI luisterde goed naar mijn tuinwensen. En dacht mee over een efficiënte indeling van buitenruimte. Wij kwamen zo snel tot een praktisch uitvoerbaar 3D-tuinontwerp”

Lees het ervaringsverhaal van Jos

“De materiaaladviezen van de verkoopadviseur van GBI pakken in de praktijk goed uit. De materialen in de buitenruimte behouden in ieder seizoen hun schoonheid”

Lees het ervaringsverhaal van Kevin en Chantal

“Een tuinontwerp met verschillende zithoeken heeft voordelen. Zo is er op warme dagen een zithoek in de schaduw. En op koelere dagen een zithoek in de zon”

Lees het ervaringsverhaal van Piet en Truus

Zet nu de eerste stap naar jouw luxe buitenruimte

Elke expeditie begint met een routekaart. Begin je reis met een professioneel tuinontwerp.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een tuinontwerp dat past bij je leefstijl en bij de bouwstijl van de (toekomstige) woning?

Ja, bel mij

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details: een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Meest gestelde vragen

Tuinontwerpen zijn maatwerk. Daarom ontvang je van de verkoopadviseur van GBI na het eerste gesprek een offerte voor een 2D- en 3D-tuinontwerp.

De kosten van het tuinontwerp zijn afhankelijk van:

  • Het aantal m2 van je tuin.
  • De opties die je kiest. Bijvoorbeeld een verlichtingsplan.
  • Of je kiest voor een 2D-ontwerp of ook voor een 3D-tuinontwerp.
  • Of de verkoopadviseur de tuin moet inmeten op locatie.
  • Welke elementen je graag in de buitenruimte wilt terugzien.

Een 3D-tuinontwerp brengt je tuin tot leven. Op de computer tekent de tuinarchitect de complete buitenruimte en geeft deze realistisch weer.

In een 3D-tuinontwerp kun je de beelden draaien en alles vanuit een andere hoek bekijken. Je wandelt als het ware door de buitenruimte heen.

Het 3D-tuinontwerp geeft je een realistisch beeld van de buitenruimte. Je herkent de tuinstijl, je voelt de sfeer en je hebt goed inzicht in het eindresultaat.

In een 3D-tuinontwerp zie je de woning en buitenruimte samen. Je ziet de kleuren, schaduwen en zelfs het effect van zonlicht op verschillende tijdstippen van de dag.

Ondek op deze pagina

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Begin jouw tuin avontuur vandaag nog

En geniet zo snel mogelijk van het leven in een buitenruimte die past bij je levensstijl. Vul het contactformulier in. De verkoopadviseur van GBI neemt van maandag tot en met zaterdag binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Leila GBI in het kantoor
Leila Poortvliet-Salesmanager GBI
Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.