Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Een landelijke wellnesstuin: “hier geniet ik met een grote G”

Onkruid, modder, rommel. Wat als je tuin onbegaanbaar is? Jos is blij met zijn woning. Maar baalt van zijn tuin. Jos ontwerpt samen met Gardens Beyond Imagination (GBI) een tuin die past bij zijn sportieve en bourgondische levensstijl. Bekijk het resultaat.

Jos koopt 3 jaar geleden in het Westland een boerderij uit 1891. Hier woont hij met zijn dochter. De boerderij grenst aan het water en aan de tomatenkassen. De tuin is onbegaanbaar. En bederft zijn woongenot.

De tuinwensen van Jos

Jos schakelt de hulp in van de tuinontwerpers van GBI. Hij geeft de verkoopadviseur en tuinarchitect van Gardens Beyond Imagination de opdracht:

“Ontwerp een tuin waarin ik kan genieten, sporten en ontspannen.”

een landelijke wellnesstuin

De tuinarchitect van GBI ontwerpt een landelijke wellnesstuin met Franse elementen. Zoals: een typisch Frans schapenhek.

Het tuinontwerp bestaat uit:

  • een wellness item
  • weelderige planten
  • verschillende zithoeken
  • een lichtplan
  • decoratie
  • buitenkeuken
  • vuurplaats


De verkoopadviseur van GBI helpt Jos de tuin inrichten. Zo bezoeken zij samen de leveranciers van de elementen voor de tuin. Zoals de leveranciers: van de jacuzzi, de wijnkoelkast en de design tuinmeubels.

Het resultaat: vakantiegevoel in je eigen tuin

“Op iedere plaats in de tuin gebeurt iets,” vertelt Jos. Iedere centimeter van de tuin is benut. Weelderige planten, een vijver en knusse loungeplekken maken deel uit van de tuin.

Onder de moderne buitendouche begint Jos begint zijn dag. Buiten doucht hij tussen de weelderige planten. Terwijl de vogels fluiten. Hierdoor heeft Jos meteen een vakantiegevoel.

In de originele bollenschuur houdt Jos in de gym zijn conditie op peil. Hier gaan de grondoefeningen hem makkelijk af. Want de vloerverwarming houdt zijn spieren warm.

Ontspannen in de jacuzzi

In de jacuzzi geniet Jos van het groen in zijn tuin. En glijdt de stress van zijn schouders. Maar pas op: bommetje. Dochter Jessie speelt ook graag in de jacuzzi.

Kronkelige paden, verhoogde borders en weelderige planten. Het tuinontwerp is speels en landelijk.

In het tuinontwerp bedekt de tuinarchitect de grond op verschillende manieren:

  • Praktische anti-slip vlonders rond de jacuzzi.
  • Keramische tegels bij het terras en in de buitenkeuken.
  • Het Castle grind bakent de zithoek af met loungestoelen af.

Een stukje Westland in eigen tuin

De kas aan de originele bollenschuur is voor Jos het pronkstuk van de tuin. Hierin staat de compleet uitgeruste buitenkeuken, de Big Green Egg en wijnkoelkast.

Jos geniet in de kas met vrienden en familie. Van een goed glas wijn, een stuk vlees op de Big Green Egg en van het gezelschap. En op regenachtige dagen? Ontspant Jos op de comfortabele loungebedden met een goed boek.

Het rustige kleurenpalet in de kas zorgt voor een serene sfeer. De lichte bekleding van de kussens op de loungebedden, de grijze keramische tegels en het uitzicht op het groen in de tuin.

Jos is tevreden over de aanpak van het bouwteam

“Mijn tuinwensen heeft de verkoopadviseur van Gardens Beyond Imagination perfect vertaald naar het tuinontwerp van de tuin. De tuin vergroot mijn woongenot en is een verlengstuk van de boerderij. Ik heb het hele jaar door een vakantiegevoel in mijn tuin en ik ben altijd buiten. Het bouwteam bestaat uit leuke gasten. Je ziet dat ze lol hebben tijdens het werk.”

Is jouw tuin ook toe aan een metamorfose?

Maak dan kennis met het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond. Imagination. Samen ontwerpen we een tuin die past bij je levensstijl.

Jaar2023

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Gardens Beyond Imagination (GBI) gidst je door de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. Het ontwerp- en bouwteam verzorgt op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseert voor jou ook de complete tuinaanleg.

Verder plant de projectleider van GBI je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Zomer sluiting

Wij zijn gesloten van 24 juli t/m 14 augustus. Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@gbi.nl