Landelijke gezinstuin in Zuid-Holland

De wens van de bewoners van deze landelijke villa in Den Haag was: “Een plek waar we tot rust kunnen komen. Heerlijk genieten met familie en vrienden. Ontspannen in de jacuzzi, buiten koken en zonnen”. De vele groene elementen in de tuin maken deze tot een oase van luxe en rust.

Een van de hoogtepunten van de tuin is het bijgebouw welke voorzien is van een TV, geluidsinstallatie en een buitenkeuken. De tuin bestaat enkel uit hoogwaardige materialen. Dit komt tot uiting in de prachtige jacuzzi, de luxe buitendouche en de unieke potten van Atelier Vierkant.

Deze tuin heeft alles om ultiem tot rust te komen en te genieten!

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.