Landelijke gezinstuin in Den Haag

De wens van de bewoners van deze landelijke villa in Den Haag was: “Een plek waar we tot rust kunnen komen. Heerlijk genieten met familie en vrienden. Ontspannen in de jacuzzi, buiten koken en zonnen”. De vele groene elementen in de tuin maken deze tot een oase van luxe en rust.

Een van de hoogtepunten van de tuin is het bijgebouw welke voorzien is van een TV, geluidsinstallatie en een buitenkeuken. De tuin bestaat enkel uit hoogwaardige materialen. Dit komt tot uiting in de prachtige jacuzzi, de luxe buitendouche en de unieke potten van Atelier Vierkant.

Deze tuin heeft alles om ultiem tot rust te komen en te genieten!

Oppervlakte

900m2

Gebouwd in

2021

Architect

Ten Bosch Tuindesign

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.