Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Moderne tuin met veel groen en privacy

In deze moderne, veelzijdige tuin is genoeg te zien. Een groene tuin met hoogte verschillen, gevarieerde materialen en verschillende fijne plekken om van de natuur te genieten.

In de tuin vind je een prettige, houten overkapping waar in de zomer genoeg schaduw en privacy is. Deze overkapping is daarnaast afsluitbaar met glazen wanden, waardoor je het jaar rond midden in de tuin kunt genieten.

Ook vind je fraaie siergrassen en bloeiende beplanting, wat een verassend speels effect geeft. Een pad van flagstones door het gazon leidt naar het terras met grote tegels.

Een verrassend lichtplan zorgt ervoor dat er ook in de avonduren genoten kan worden van de tuin. Diverse rijen van kastanje houten palen geven een speels diepte effect. Aan de achterzijde van de tuin zijn er weelderige siergrassen te vinden en een strakke Millboard vlonder aan het water.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Zomer sluiting

Wij zijn gesloten van 24 juli t/m 14 augustus. Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@gbi.nl