Moderne tuin met veel groen en privacy

In deze moderne, veelzijdige tuin is genoeg te zien. Een groene tuin met hoogte verschillen, gevarieerde materialen en verschillende fijne plekken om van de natuur te genieten.

In de tuin vind je een prettige, houten overkapping waar in de zomer genoeg schaduw en privacy is. Deze overkapping is daarnaast afsluitbaar met glazen wanden, waardoor je het jaar rond midden in de tuin kunt genieten.

Ook vind je fraaie siergrassen en bloeiende beplanting, wat een verassend speels effect geeft. Een pad van flagstones door het gazon leidt naar het terras met grote tegels.

Een verrassend lichtplan zorgt ervoor dat er ook in de avonduren genoten kan worden van de tuin. Diverse rijen van kastanje houten palen geven een speels diepte effect. Aan de achterzijde van de tuin zijn er weelderige siergrassen te vinden en een strakke Millboard vlonder aan het water.

Oppervlakte

500m2

Gebouwd in

2022

Architect

Ten Bosch tuindesign

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.