Bos Zwembaden

Exclusieve zwembaden

Geniet van een eigen zwembad dat past bij jouw huis en levensstijl. Wordt het een binnenzwembad, buitenzwembad, plunge pool, overloopzwembad of toch een zwembad op het dak? Bij Bos Zwembaden is alles mogelijk. Laat je inspireren door het brede aanbod en prachtige design.

Bekijk de wellness projecten van Bos Zwembaden

Weelderige, landelijke villatuin in Brabant

Een luxe en tevens warme tuin, passend in de groene omgeving, rondom deze moderne villa.
Domotica, Verhardingen, Wellness

Landelijke gezinstuin in Den Haag

2021
Een echte gezinstuin, volledig ingericht om te ontspannen.

Luxe buitenzwembad met speelse uitstraling

Wie zegt dat je een villa nodig hebt voor een droomtuin met zwembad en buitenkeuken? Dit project, ontwikkelt door GBI-partner Bos Zwembaden en COOXS.
Wellness, Buiten­keukens

Over Bos Zwembaden

Bos Zwembaden legt zwembaden aan die voldoen aan hoog gestelde duurzaamheid- en kwaliteitseisen. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk hierbij aan binnenzwembaden en buitenzwembaden van iedere vorm en formaat. Te gebruiken voor recreatief- evenals sportief gebruik. Daarnaast is Bos Zwembaden leverancier van Technogym fitnessapparatuur, sauna’s, stoomcabines, jacuzzi’s en buitendouches.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.