Luxe plunge pool in hoogwaardige familietuin

In de achterhoek hebben we een luxe plunge pool aangelegd. Het bad is onderdeel van een sfeervolle, onder architectuur aangelegde tuin met een mediterraans tintje.

Omdat het om een compacte tuin gaat is er gekozen voor een plunge pool. Zo hebben de bewoners alle voordelen van een zwembad, zonder daarvoor teveel ruimte op te offeren.

Het zwembad is volledig geautomatiseerd, afgewerkt met RVS inbouwdelen en omrand met flagstones die perfect binnen het tuinontwerp passen. De bewoners zwemmen dagelijks actief, daarom hebben we een krachtige Hydrostar zwemmachine ingebouwd.

En, om er echt een wellnesstuin van te maken, is er een mooie buitendouche geplaatst. Ook kan er na het zwemmen ontspannen worden in de jacuzzi.

Het resultaat is een fantastische tuin waarin de opdrachtgevers ongetwijfeld mooie herinneringen zullen maken met hun kinderen en kleinkinderen.

Partners:
TIM Exclusive Gardens
TRIVIUM
Jansen Terborg Bouw
MPS hoveniers

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.