Luxe plunge pool in hoogwaardige familietuin

In de achterhoek hebben we een luxe plunge pool aangelegd. Het bad is onderdeel van een sfeervolle, onder architectuur aangelegde tuin met een mediterraans tintje.

Omdat het om een compacte tuin gaat is er gekozen voor een plunge pool. Zo hebben de bewoners alle voordelen van een zwembad, zonder daarvoor teveel ruimte op te offeren.

Het zwembad is volledig geautomatiseerd, afgewerkt met RVS inbouwdelen en omrand met flagstones die perfect binnen het tuinontwerp passen. De bewoners zwemmen dagelijks actief, daarom hebben we een krachtige Hydrostar zwemmachine ingebouwd.

En, om er echt een wellnesstuin van te maken, is er een mooie buitendouche geplaatst. Ook kan er na het zwemmen ontspannen worden in de jacuzzi.

Het resultaat is een fantastische tuin waarin de opdrachtgevers ongetwijfeld mooie herinneringen zullen maken met hun kinderen en kleinkinderen.

Partners:
TIM Exclusive Gardens
TRIVIUM
Jansen Terborg Bouw
MPS hoveniers

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.