Luxe buitenzwembad met speelse uitstraling

Wie zegt dat je een villa nodig hebt voor een droomtuin met zwembad? Dit project, ontwikkelt door GBI-partner Bos Zwembaden, is hiervan het ultieme bewijs. Een oase van een tuin, midden in een woonwijk in Arnhem.

Tuinarchitect TIM Exclusive Gardens ontwierp een sfeervolle en luxe tuin met daarin twee keuken-elementen. Samen met de klant en de architect bepaalde, GBI-partner COOXS, de detaillering van beide keukens zodat deze enerzijds perfect in het ontwerp passen en anderzijds ultiem kook-comfort bieden. Door de keuken in twee delen te plaatsen wordt de culinaire beleving over de hele tuin verspreid.

Dit zwembad is afgewerkt op het hoogste kwaliteitsniveau. Bijzonder aan dit bad is de randsteen van Neolith. Deze geeft het zwembad een chique uitstraling. Door de slimme vormgeving is efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte in de tuin. Dit geeft het zwembad een speelse uitstraling en zorgt ervoor dat het bad zich versmelt met de tuin en het terras. Zo loop je vanuit het zwembad het loungegedeelte met bijpassende buitenkeuken in. Deze elementen maken de tuin een ideale plek om, zowel te ontspannen als te genieten van etentjes met familie en vrienden.

Fotograaf

COOXS

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Wellness
Buiten­keukens

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.