Luxe buitenzwembad met speelse uitstraling

Wie zegt dat je een villa nodig hebt voor een droomtuin met zwembad? Dit project, ontwikkelt door GBI-partner Bos Zwembaden, is hiervan het ultieme bewijs. Een oase van een tuin, midden in een woonwijk in Arnhem.

Tuinarchitect TIM Exclusive Gardens ontwierp een sfeervolle en luxe tuin met daarin twee keuken-elementen. Samen met de klant en de architect bepaalde, GBI-partner COOXS, de detaillering van beide keukens zodat deze enerzijds perfect in het ontwerp passen en anderzijds ultiem kook-comfort bieden. Door de keuken in twee delen te plaatsen wordt de culinaire beleving over de hele tuin verspreid.

Dit zwembad is afgewerkt op het hoogste kwaliteitsniveau. Bijzonder aan dit bad is de randsteen van Neolith. Deze geeft het zwembad een chique uitstraling. Door de slimme vormgeving is efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte in de tuin. Dit geeft het zwembad een speelse uitstraling en zorgt ervoor dat het bad zich versmelt met de tuin en het terras. Zo loop je vanuit het zwembad het loungegedeelte met bijpassende buitenkeuken in. Deze elementen maken de tuin een ideale plek om, zowel te ontspannen als te genieten van etentjes met familie en vrienden.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.