Van van EE

Design overkappingen

Door de ogen Van van Ee is een overkapping het decor waar seizoen en generaties in elkaar overgaan. Een symbool van verbondenheid. Net als een gezicht, heeft en geeft een overkapping karakter. Een levendig lijnenspel dat tot de verbeelding spreekt en authenticiteit uitstraalt. Maak kennis met de designs van GBI partner Van van Ee. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires.

Bekijk projecten met Buiten­ruimtes

Moderne tuin met veel groen en privacy

2022
Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze moderne tuin. Er is gewerkt met hoogte verschillen, verschillende materialen en knusse plekken om heerlijk tot rust te komen.

Luxe terrasoverkapping in Montferland

Een terrasoverkapping met lamellen bovenzijde, met aan alle kanten geïntegreerde ledverlichting.
Buiten­ruimtes

Vrijstaand glazen tuinkamer in Barneveld

De tuinkamer is uniek gepositioneerd, niet aan de zijkant maar in het midden van de tuin. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat ze de tuin van elke kant ervaren, in welke richting je ook kijkt.

Fascinerend design, strakke lijnen en optimaal comfort.

In de lamellen tuinkamer kun je rustig en beschut genieten van het zwembad.

Over Van van Ee

Van van Ee geloofd dat het bij outstanding design om balans draait. Want een perfecte balans tussen esthetiek en functie, tussen luxe en comfort en tussen contrast en symmetrie geeft een product karakter. In de showroom van GBI evenals de showroom Van van Ee in Ede voel je de unieke sfeer, gecreëerd door de positieve energie, passie en het vakmanschap van de Van van Ee designers en ontwikkelaars.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.