Trivium

Keramiek, natuursteen en beton

GBI-partner, TRIVIUM is sinds 2010 importeur & leverancier van hoogwaardige materialen van steen voor de buitenruimte. Alle producten worden rechtstreeks vanaf de bron (fabriek/groeve) geleverd op het project. Efficiënt, snel, exclusief, minder belastend voor het milieu en kosten besparend. TRIVIUM… Meesters in steen.

Bekijk projecten met Trivium

Luxe Tuin met ultieme wellness in Zeeland

Een sfeervolle wellness tuin passend in de groen uitgestrekte omgeving die de gehele achtertuin van de villa bestrijkt.
Wellness, Domotica, Verhardingen

Luxe Tuin met Wellness faciliteiten in Noord-Holland

Genieten van luxe tuin met wellness faciliteiten en ruim terras in deze groene oase.
Wellness, Zonwering

Moderne tuin met veel groen en privacy

2022
Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze moderne tuin. Er is gewerkt met hoogte verschillen, verschillende materialen en knusse plekken om heerlijk tot rust te komen.

Natuursteen in luxe binnen en buitenruimte

Voor dit gezin in Aerdenhout was de wens groot om echt natuursteen te gebruiken in zowel hun huis als de nieuwe luxe buitenruimte.
Verhardingen

TRIVIUM is kennis en service op het hoogste niveau. Deze GBI-partner ademt keramiek, natuursteen en beton en heeft met haar wereldwijde netwerk toegang tot duizenden materialen. Trivium heeft als missie om haar klanten op maat en op een persoonlijke manier de allerbeste producten te bieden. TRIVIUM wil haar klanten achterover laten leunen, met de voeten op tafel. Ontzorgen door kennis rechtstreeks vanuit de groeve of fabriek over te brengen en door ieder vraagstuk te benaderen vanuit mogelijkheden en oplossingen. Ieder jaar bieden zij hun klanten nieuwe en onderscheidende producten waarmee zij exclusieve tuinen maken.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.