Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

Natuursteen in luxe binnen en buitenruimte

Voor dit gezin in Aerdenhout was de wens groot om echt natuursteen te gebruiken in zowel hun huis als de nieuwe luxe buitenruimte. Om dit mogelijk te maken hebben GBI-partners Trivium en DON hoveniers ze vergezeld naar de groeves van Carrières du Hainaut in Henegouwen, België. Hier wordt het originele blauwe arduin (hardsteen) gewonnen uit een immens grote steengroeve. Een fantastische manier om de mogelijkheden van deze steensoort te laten zien.

Na een rondleiding door de groeve en fabriek is er gekozen voor de afwerking “raamzaag gezaagd”. Na het zagen van de blokken door de grote raamzaag vindt er geen extra bewerking meer plaats op het product. Het oppervlak krijgt hierdoor een natuurlijk, rauw en origineel karakter. Zo zie je de banen van de zaag er nog in staan en komt er hier en daar ook roest in voor.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Zomer sluiting

Wij zijn gesloten van 24 juli t/m 14 augustus. Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@gbi.nl