Natuursteen in luxe binnen en buitenruimte

Voor dit gezin in Aerdenhout was de wens groot om echt natuursteen te gebruiken in zowel hun huis als de nieuwe luxe buitenruimte. Om dit mogelijk te maken hebben GBI-partners Trivium en DON hoveniers ze vergezeld naar de groeves van Carrières du Hainaut in Henegouwen, België. Hier wordt het originele blauwe arduin (hardsteen) gewonnen uit een immens grote steengroeve. Een fantastische manier om de mogelijkheden van deze steensoort te laten zien.

Na een rondleiding door de groeve en fabriek is er gekozen voor de afwerking “raamzaag gezaagd”. Na het zagen van de blokken door de grote raamzaag vindt er geen extra bewerking meer plaats op het product. Het oppervlak krijgt hierdoor een natuurlijk, rauw en origineel karakter. Zo zie je de banen van de zaag er nog in staan en komt er hier en daar ook roest in voor.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Verhardingen

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.