Dutch Luxury Garden Concepts

Exclusieve buitenkeukens

Over Dutch Luxury Garden Concepts®

Je buitenkeuken mag gezien worden. Iedere Dutch Luxury Garden Concepts is naar wens samen te stellen, waardoor iedere keuken uniek is. Bij Dutch Luxury Garden Concepts werken we alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare partners. Hierdoor verzekeren we jarenlang kookplezier in je eigen exclusieve buitenkeuken.

Bekijk buitenkeuk-projecten

Natuurlijke eyecatcher bij royale zwemvijver

Een buitenkeuken om als gezin van te genieten!

Optimaal genieten van het buitenleven

Echt een buitenkeuken om te laten zien!

Het verbindende element in de achtertuin

De bewoner wilde een buitenkeuken die aansloot op het terras. De Red Cedar vlonder bij de wellnessruimte is mooi vergrijst. Hierdoor valt de zwarte buitenkeuken op bij het terras en maak het een verbinding tussen de wellnessruimte en de gezellige loungeplek.

Een buitenkeuken om mee te showen

Het totaalplaatje is gewoon sexy.

Gastronomie in het hart van je tuin

Een buitenkeuken verbindt mensen. Het is geen opvulling van de tuin, maar een verlengstuk van je huis. Dutch Luxury Garden Concepts ontwerpt én vervaardigd exclusieve buitenkeukens passende in je tuinontwerp. Goede kwaliteit, strak design en voorzien van alle gemakken. Voor de handgemaakte Dutch Luxury Garden Concepts buitenkeukens gebruiken we alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.