Natuurlijke eyecatcher bij royale zwemvijver

De wens van de bewoners van deze royale achtertuin in Twello was: “Een veelzijdige buitenkeuken die aansluit op het bestaande terras. Om met het gezin gezellig te kunnen dineren na verfrissende duik in de zwemvijver.” De buitenkeuken is voorzien van een natuurlijke Red Cedar hardhouten afwerking, waardoor hij past bij het terras.

Door zowel een houtskool barbecue, pizza-oven als koelkast kunnen de bewoners een gevarieerde selectie gerechten serveren. Een zelfgemaakte pizza voor de kinderen of een verkoelend drankje. Hierdoor zijn gezellig dineren en ontspanning nooit ver van elkaar verwijderd.

Red Cedar hardhouten deuren
Deze houtsoort is het beste bestand tegen weerschommelingen in vergelijking met andere houtsoorten.

Black Bastard Barbecue
Een innovatieve houtskool barbecue van Hollandse bodem. Deze barbecue is efficiënt in gebruik. Vervaardigd uit cordieriet keramiek, wat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Reserveer nu je bezoek aan het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.