Natuurlijke eyecatcher bij royale zwemvijver

De wens van de bewoners van deze royale achtertuin in Twello was: “Een veelzijdige buitenkeuken die aansluit op het bestaande terras. Om met het gezin gezellig te kunnen dineren na verfrissende duik in de zwemvijver.” De buitenkeuken is voorzien van een natuurlijke Red Cedar hardhouten afwerking, waardoor hij past bij het terras.

Door zowel een houtskool barbecue, pizza-oven als koelkast kunnen de bewoners een gevarieerde selectie gerechten serveren. Een zelfgemaakte pizza voor de kinderen of een verkoelend drankje. Hierdoor zijn gezellig dineren en ontspanning nooit ver van elkaar verwijderd.

Red Cedar hardhouten deuren
Deze houtsoort is het beste bestand tegen weerschommelingen in vergelijking met andere houtsoorten. 

Black Bastard Barbecue
Een innovatieve houtskool barbecue van Hollandse bodem. Deze barbecue is efficiënt in gebruik. Vervaardigd uit cordieriet keramiek, wat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.