’s Zomers

Luxe bloemen

GBI-partner, ’s Zomers, biedt een waaier van luxe en flamboyante bloemen voor elke ruimte, van levendige centerpieces tot delicate arrangementen. De bloemen en zijden bomen zijn perfecte aanvullingen in ieder huis of kantoor, en brengen schoonheid en warmte met hun kleuren en vormen. Waan je te midden van een persoonlijke oase met de bloemen van ‘s Zomers.

Bekijk projecten met de mooiste bloemen

De groene oase Villa West

In dit project is groen de verbindende factor geweest.
Styling en accessoires

Over 's Zomers Bloemen

EXCLUSIVITEIT BIEDEN

Bij ’s Zomers draait alles om exclusiviteit, kwaliteit en out of the box denken. Elk project krijgt exclusieve aandacht, waarbij creativiteit samenkomt met de behoeften van de klant. Door de natuur centraal te stellen, brengt ‘s Zomers bezieling naar mens en ruimte. Altijd authentiek, recht door zee en eigenwijs, op zoek naar een interessant spanningsveld dat breekt met verwachtingen.

EYECATCHERS

Styling
’s Zomers biedt een totaalconcept aan voor je huis. Van huisparfum, diffusers en geurkaarsen van hoge kwaliteit tot aan luxe woonaccessoires zoals vazen, kussens en decoratieve objecten.

Bloemen
Een ’s Zomers boeket herken je direct aan de eigenwijze, persoonlijke en flamboyante stijl. De boeketten variëren van romantisch, tot stoer of edgy in kleurgebruik en samenstelling.

Zijden bloemen & bomen
Een zijden boom of zijden boeket is een kleurexplosie die voor altijd mooi blijft. Dankzij hun hoge kwaliteit zijn ze een duurzaam alternatief, en vragen bovendien geen onderhoud.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.