De groene oase Villa West

Villa West – een sporthal uit de jaren 1940, is omgetoverd tot een uitnodigende leefbare groene residentiële oase. Het team van ’s Zomers heeft zorgvuldig rekening gehouden met de originele architectuur en elementen van dit gebouw. ‘s Zomers heeft de oorspronkelijke elementen benadrukt door het gebruik van aardse kleuren en gedurfde plantencombinaties die de binnen- en buitenruimte samenbrengen. Mooi bewerkte houten voetstukken zijn gecombineerd met ronde vormen om de bestaande sfeer te onderstrepen. Elke centimeter is doordacht en gepland, en toch voelt het dankzij de natuurlijke materialen en de contrasten met het beton als een geheel. Niets staat op zichzelf, maar alles werkt samen om maximaal tot zijn recht te komen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Klaar voor een luxe buitenruimte waarin je de komende jaren geniet van het leven?
Meld je aan voor de brochure en plan vandaag nog je perfecte buitenruimte!
Door je in aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.