De groene oase Villa West

Villa West – een sporthal uit de jaren 1940, is omgetoverd tot een uitnodigende leefbare groene residentiële oase. Het team van ’s Zomers heeft zorgvuldig rekening gehouden met de originele architectuur en elementen van dit gebouw. ‘s Zomers heeft de oorspronkelijke elementen benadrukt door het gebruik van aardse kleuren en gedurfde plantencombinaties die de binnen- en buitenruimte samenbrengen. Mooi bewerkte houten voetstukken zijn gecombineerd met ronde vormen om de bestaande sfeer te onderstrepen. Elke centimeter is doordacht en gepland, en toch voelt het dankzij de natuurlijke materialen en de contrasten met het beton als een geheel. Niets staat op zichzelf, maar alles werkt samen om maximaal tot zijn recht te komen.

Architect

MASA Architects

Fotograaf

Tim van de Velde

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Styling en accessoires

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.