in-lite

Sfeervolle verlichting

In-lite ontwerpt hoogwaardige buitenverlichting gebaseerd op laagspanning. Deze GBI-partner ontwerpt en ontwikkelt al haar armaturen zelf. Ze zijn voorzien van de meest duurzame leds, de beste afwerking en hebben een zeer hoogwaardige lichtoutput. De verlichting is aan te sturen door middel van ons eigen ontwikkelde smart systeem en de bijbehorende in-lite app. Het biedt maximaal installatie- en gebruiksgemak, zo heb je altijd een magisch effect in jouw tuin.

Zie de verlichten tuinen van in-lite

Kontiki beach resort in Curaçao

Voor het Van der Valk Kontiki Beach Resort Curaçao werd vorig jaar, GBI partner, In-Lite gevraagd de buitenverlichting volledig vernieuwen.
Domotica

over in-lite

Ben je op zoek naar buitenverlichting dat bij jouw tuin past? in-lite ontwerpt al meer dan 20 jaar verlichting van hoogwaardige kwaliteit, altijd met het juiste, natuurlijke licht. Als lichtspecialist in buitenverlichting weten zij als geen ander dat een buitenlamp er niet alleen is daar waar jij het nodig hebt, maar ook dat deze qua design past bij de stijl van jouw tuin. Modern, landelijk, industrieel, urban of een natuurlijke tuin. In-lite verlichting past altijd bij iedere tuin en ieder huis.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.