Kontiki beach resort in Curaçao

Voor het Van der Valk Kontiki Beach Resort Curaçao werd vorig jaar, GBI partner, In-Lite gevraagd de buitenverlichting volledig vernieuwen. In het Kontiki Beach Resort kun je heerlijk genieten van lekker eten en heerlijke cocktails op het strand. Het resort is volledig in jungle stijl aangelegd. Er lopen prachtige paden door het hele resort waardoor je, tijdens een wandeling, door adembenemend groen loopt. Een Jungle die overdag perfect is maar ’s avonds nog te wensen over liet.

In-lite kreeg de opdracht de vibe die je overdag ervaart ook ’s avonds terug te laten komen. Dit heeft zij weten te bewerkstelligen door accenten te leggen op de jungle beplanting. Overdag valt nauwelijks op dat de tuin ’s avonds prachtig is verlicht. In het plan is gezocht naar een mooie combinatie tussen sfeer en functionaliteit. Zo zorgt de verlichting er niet alleen voor dat het er ’s avonds adembenemend uitziet maar dat je ook nog eens op een veilige manier door het resort kunt lopen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Domotica

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.