Kontiki beach resort

Voor het Van der Valk Kontiki Beach Resort Curaçao werd vorig jaar, GBI partner, In-Lite gevraagd de buitenverlichting volledig vernieuwen. In het Kontiki Beach Resort kun je heerlijk genieten van lekker eten en heerlijke cocktails op het strand. Het resort is volledig in jungle stijl aangelegd. Er lopen prachtige paden door het hele resort waardoor je, tijdens een wandeling, door adembenemend groen loopt. Een Jungle die overdag perfect is maar ’s avonds nog te wensen over liet.

In-lite kreeg de opdracht de vibe die je overdag ervaart ook ’s avonds terug te laten komen. Dit heeft zij weten te bewerkstelligen door accenten te leggen op de jungle beplanting. Overdag valt nauwelijks op dat de tuin ’s avonds prachtig is verlicht. In het plan is gezocht naar een mooie combinatie tussen sfeer en functionaliteit. Zo zorgt de verlichting er niet alleen voor dat het er ’s avonds adembenemend uitziet maar dat je ook nog eens op een veilige manier door het resort kunt lopen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.