Daniëls Openhaarden

Luxe openhaarden

Warmte en emotie kenmerken onze visie.
Bij ons staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal. Hun emotie en beleving bij een openhaard is waar het om draait. Een openhaard is veel meer dan een bron van warmte. Het vuur brengt sfeer en gezelligheid; zittend bij de openhaard komen de verhalen, het brengt mensen nader tot elkaar.

Het warme middelpunt van je huis

Binnenhaarden zijn niet alleen een bron van warmte, maar ook een betoverende toevoeging aan elk interieur.

Over Daniëls Openhaarden

Puur vakmanschap.
Daniëls Openhaarden staat als familiebedrijf al bijna 45 jaar voor vakmanschap en maatwerk. Een openhaard is van alle tijden en binnen deze, van oudsher wat meer traditionele branche, zoeken we bij Daniëls Openhaarden altijd de vernieuwing op.

Beleef ons totaalconcept.
In de afgelopen vier decennia hebben we een sterk netwerk van samenwerkingspartners opgebouwd, waardoor we een totaalconcept ‘van haard tot interieur’ kunnen bieden. Wij zijn namelijk graag die verbindende factor in het samenbrengen van verschillende disciplines op het gebied van wooncomfort.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.