Het warme middelpunt van je huis

Binnenhaarden bieden talloze voordelen. Ze zorgen voor een aangename warmte, waardoor je energie bespaart op je verwarmingskosten. Daarnaast stralen ze een unieke ambiance uit die de hele ruimte transformeert. Het knisperende geluid van brandend hout of de rustgevende vlammen van een gashaard hebben een rustgevend effect en kunnen stress verminderen.

De esthetische waarde van binnenhaarden is onmiskenbaar. Ze dienen als een prachtig middelpunt in je interieur en kunnen worden aangepast aan elke stijl, van klassiek tot modern. Daarnaast bieden ze een uitstekende gelegenheid om creatieve decoratieve elementen toe te voegen, zoals een mantel, boekenplanken of kunstwerken.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Reserveer nu je bezoek aan het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.