Het warme middelpunt van je huis

Binnenhaarden bieden talloze voordelen. Ze zorgen voor een aangename warmte, waardoor je energie bespaart op je verwarmingskosten. Daarnaast stralen ze een unieke ambiance uit die de hele ruimte transformeert. Het knisperende geluid van brandend hout of de rustgevende vlammen van een gashaard hebben een rustgevend effect en kunnen stress verminderen.

De esthetische waarde van binnenhaarden is onmiskenbaar. Ze dienen als een prachtig middelpunt in je interieur en kunnen worden aangepast aan elke stijl, van klassiek tot modern. Daarnaast bieden ze een uitstekende gelegenheid om creatieve decoratieve elementen toe te voegen, zoals een mantel, boekenplanken of kunstwerken.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.