Alterwood

Kwaliteit van de bovenste plank

De mooiste en meest natuurgetrouwe kunststof terras- en gevelplank, dat is Millboard van AlterWood. Deze GBI-partner biedt voor elke buitenruimte een duurzame oplossing die z’n uitstraling behoudt. De planken hebben de look & feel van hout, maar zijn onderhoudsvrij, splintervrij, vlek-, UV- en weerbestendig. De unieke samenstelling van Millboard voorkomt kromtrekken en rotten, terwijl de kleurschakeringen en de houtnerf ervoor zorgen dat de planken nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn.

Ontdek de terras- en gevelbekleding projecten van Alterwood

Dynamische sfeer in tuin met hoogteverschillen

Geen gladde en groene vlonders meer

Over Alterwood

AlterWood biedt als GBI-partner het complete assortiment Millboard. Van een ruime keuze aan planken in diverse collecties tot specifieke afwerkingsmaterialen voor een optimaal eindresultaat. Ook is AlterWood de partner die begeleidt en ontzorgt: van advies op maat en meedenken in oplossingen tot realisatie en aftersales. AlterWood gaat altijd voor 100% klanttevredenheid. Kies je voor Millboard van AlterWood, dan kies je voor luxe en kwaliteit.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Klaar voor een luxe buitenruimte waarin je de komende jaren geniet van het leven?
Meld je aan voor de brochure en plan vandaag nog je perfecte buitenruimte!
Door je in aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.