Van afspraak tot droomtuin

oktober 26 2022
De weg voorafgaand aan het genieten van je luxe buitenruimte kan uitdagend zijn.⁠ GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat je binnenkort zorgeloos kunt genieten van een exclusieve tuin. ⁠In deze blog lees je in 5 stappen hoe we te werk gaan.

1: Maak online een afspraak

We geven onze klanten online de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een showroom bezoek. Op de website is het ook mogelijk om inspiratie op te doen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze recent afgeronde projecten.

Interesse in een vrijblijvend advies? Laat je gegevens achter op onze website via het contact formulier en één van onze adviseurs neemt spoedig contact met je op.

2: Fijne kennismaking

Na het invullen van het contact formulier wordt je teruggebeld door één van onze tuinexperts. We vragen naar je wensen, zodat we ons zo goed mogelijk voor kunnen bereiden op een bezoek aan ons experience center.

Vervolgens maken we een afspraak voor een bezoek. Tijdens dit bezoek is het hoofddoel om inspiratie op te doen. Daarnaast zullen wij je adviseren waar nodig. Je tuinplannen komen hier werkelijk waar tot leven, dat zul je direct zien! Een groot scala aan producten van onze exclusieve partners zijn hier aanwezig.

3: Uitwerken tuinplan

Na één of meerdere showroom bezoeken weten onze tuinexperts precies wat jouw wensen zijn. Onze adviseurs gaan vervolgens aan de slag met jouw wensen en transformeren jouw ideeën tot een exclusief tuinontwerp.

4: Uniek ontwerp

Nadat het tuinontwerp tot stand is gekomen is het tijd voor de presentatie. We nodigen je uit bij ons op in het experience center en gaan - onder het genot van een goede bak koffie - samen door het tuinplan heen. Niks is nog in beton gegoten en er is genoeg ruimte voor aanpassing en feedback.

We presenteren het ontwerp in 3D en leggen deze naast de ontwerptekening om een optimale beleving mee te geven. Het is alsof je door je toekomstige tuin heen loopt!

5: Ontzorging in realisatie

Wij ontzorgen je als klant van begin tot eind. Versterkend met ons experience center zijn we daarmee uniek in Nederland! Van ontwerp tot realisatie heb je te maken met één contactpersoon die je volledig begeleid in het proces en contact heeft met alle leverancier die met zorg en precisie zijn geselecteerd door ons. Met GBI wordt het een feestje om een nieuwe tuin aan te leggen!

Heb je interesse in onze diensten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Ontdek op deze pagina

Gerelateerde artikelen

Jacquelines werkplezier bij Gardens Beyond Imagination

Luxury event 2024

Luxury Performance Event 2024

De tuin van de toekomst

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.