Verander je tuin in je favoriete vakantiebestemming

De heg snoeien, gras maaien en onkruid wieden. Verlang je naar een permanent vakantiegevoel in je tuin? Ontdek hoe Sylvia en Jelle samen met het ontwerpteam van Gardens Beyond Imagination van de nieuwe tuin hun favoriete vakantiebestemming maken.

Sylvia en Jelle wonen samen met hun zoons: Boaz en Sem aan het water. De groene hagen, bomen, struiken en siergrassen geven de tuin een landelijke en romantische sfeer. We bekijken hier de nieuwe tuin van Sylvia en Jelle.

Het tuinontwerp

De tuin van Sylvia en Jelle bestaat uit verschillende zithoeken. Voor ieder weerstype is er een zithoek.

Het tuinontwerp verdeelt de nieuwe tuin in 5 zithoeken:

  • Een zithoek aan het water.
  • Een speelplek met trampoline.
  • Een loungeplek met ligbedden.
  • Een zomer chic terras aan de woning.
  • Een eethoek met een ingebouwde BBQ.

De tuinstijl is landelijk met moderne elementen

Het terras en de eethoek lopen in elkaar over door de keramische betonlook tegels. De tegels geven het terras en de eethoek bij het huis een moderne sfeer.

De metalenbak verdeelt het terras en de eethoek in twee zithoeken. De leverancier van de metalenbak lakt de bak met poeder (poedercoating). De poederlak beschermt het metaal tegen roest. Hierdoor is deze bak waterbestendig.

De aluminium pergola trekt de aandacht in de tuin. Door de pergola krijgt de tuin diepte. Verder verbindt de pergola de speelplek van Boaz en Sem met de loungehoek.

De ingebouwde sfeerverlichting in de designpergola verlicht ’s avonds het wandelpad. Hierdoor ontstaat een romantisch doorkijkje.

De tuin straalt rust uit. Zo vormen de rechte lijnen van de serre en de tuin één geheel. Samen met de natuurlijke kleuren van de tegels en de tuinmeubels.

Vakantiegevoel in eigen tuin

“In onze tuin hebben we het hele jaar door een vakantiegevoel. Eigenlijk hoeven we niet meer op vakantie. We genieten van een siësta op de loungebank of van een verkwikkende buitendouche.

Na een dag varen stappen we veilig uit de boot op de antislip vlonderplanken. En genieten we samen met vrienden in de zithoek aan het water van de voorbijvarende schuiten.”

Sylvia en Jelle wanen zich in hun buitenruimte op een Italiaans terras. Door de Italiaanse designtuinmeubelen en de luxe uitgevoerde parasols. Helemaal wanneer Eros Ramazzotti uit de draadloze boxen klinkt. Op frisse momenten zoeken Sylvia en Jelle de warmte op onder de terrasheaters.

Maak van je tuin je favoriete vakantiebestemming

Van designtuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek in het Experience Center alles wat je nodig hebt voor een vakantiegevoel in je tuin.

Jaar2023

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.