Stijlvolle buitenkeuken in Amsterdam

Modern, luxueus en van alle gemakken voorzien. Kernwoorden die de buitenkeuken, ontworpen door GBI partner, COOXS, in het hart van Amsterdam, omschrijven. De bewoners lieten een hoogwaardige design-tuin aanleggen waarbij het hart van het terras, de luxe buitenkeuken is. De buitenkeuken wordt gekenmerkt door haar strakke vormgeving en complete uitvoering. Zo is de buitenkeuken uitgevoerd met zowel een Big Green Egg als gasbarbecue. De outdoor-koelkast maakt het geheel compleet en zorgt voor een ongeëvenaarde buitenbeleving.

De keuken, ontworpen en vervaardigd door GBI-partner COOXS, is voorzien van luxe accessoires. Centraal staat de Big Green Egg Large. Deze barbecue wordt geflankeerd door een luxe gasbarbecue van het Australische merk Beefeater en een passende outdoor-koelkast. Deze combinatie van accessoires maakt van de buitenkeuken dé plek om samen te komen en te genieten van al het comfort dat buitenleven te bieden heeft.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.