Stijlvolle buitenkeuken in Amsterdam

Modern, luxueus en van alle gemakken voorzien. Kernwoorden die de buitenkeuken, ontworpen door GBI partner, COOXS, in het hart van Amsterdam, omschrijven. De bewoners lieten een hoogwaardige design-tuin aanleggen waarbij het hart van het terras, de luxe buitenkeuken is. De buitenkeuken wordt gekenmerkt door haar strakke vormgeving en complete uitvoering. Zo is de buitenkeuken uitgevoerd met zowel een Big Green Egg als gasbarbecue. De outdoor-koelkast maakt het geheel compleet en zorgt voor een ongeëvenaarde buitenbeleving.

De keuken, ontworpen en vervaardigd door GBI-partner COOXS, is voorzien van luxe accessoires. Centraal staat de Big Green Egg Large. Deze barbecue wordt geflankeerd door een luxe gasbarbecue van het Australische merk Beefeater en een passende outdoor-koelkast. Deze combinatie van accessoires maakt van de buitenkeuken dé plek om samen te komen en te genieten van al het comfort dat buitenleven te bieden heeft.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Buiten­keukens

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.