Veelzijdige villatuin in bosrijke omgeving

De elementen die zijn verwerkt in deze tuin complementeren de moderne bouwstijl van deze unieke villa in een bosrijke omgeving, wat het een schitterend geheel maakt. Een riante oprit fungeert als entree naar de indrukwekkende villa. De borders rondom de oprit zijn opgebouwd uit verschillende hoogtes en materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De cortenstalen borderranden vormen een fraai contrast met het groene siergras. Er zijn prachtige bomen en beplanting geplant zodat de weelderige tuin integreert in de beboste ambiance.

De tuin is voorzien van een groot zwembad, buitendouche en een Wikkelhouse met slaapgedeelte, woonkamer en eigen keuken. Tegen de bosrand aan ligt de vuurplaats waar ’s zomers tot in de late uurtjes genoten kan worden van de buitenlucht.

De tuin is niet alleen overdag een plaatje, ook wanneer het donker wordt buiten is de tuin smaakvol verlicht dankzij het complete lichtplan van In-lite. Het is jaarrond genieten van de ruimtelijke tuin met grote bomen en strakke, moderne elementen.

Oppervlakte

2000m2

Gebouwd in

2021

Architect

Ten Bosch Tuindesign

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.