Veelzijdige villatuin in bosrijke omgeving

De elementen die zijn verwerkt in deze tuin complementeren de moderne bouwstijl van deze unieke villa in een bosrijke omgeving, wat het een schitterend geheel maakt. Een riante oprit fungeert als entree naar de indrukwekkende villa. De borders rondom de oprit zijn opgebouwd uit verschillende hoogtes en materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De cortenstalen borderranden vormen een fraai contrast met het groene siergras. Er zijn prachtige bomen en beplanting geplant zodat de weelderige tuin integreert in de beboste ambiance.

De tuin is voorzien van een groot zwembad, buitendouche en een Wikkelhouse met slaapgedeelte, woonkamer en eigen keuken. Tegen de bosrand aan ligt de vuurplaats waar ’s zomers tot in de late uurtjes genoten kan worden van de buitenlucht.

De tuin is niet alleen overdag een plaatje, ook wanneer het donker wordt buiten is de tuin smaakvol verlicht dankzij het complete lichtplan van In-lite. Het is jaarrond genieten van de ruimtelijke tuin met grote bomen en strakke, moderne elementen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Leila Poortvliet-Salesmanager GBI

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.