Privé resort Ambergris Cay

Tussen de azuurblauwe wateren midden in de Caribische zee verschuilt zich het prachtige privė resort Ambergris Cay. Waar GBI-partner Dacks een bijdrage aan heeft mogen leveren. Samen met de architect heeft Dacks gekeken naar verschillende mogelijkheden, want wat past er nou niet mooi op zo’n schitterend eiland. De uiteindelijke keuze is gevallen op Dedon Dala lounge stoelen, kleine en grote poefs en gepersonaliseerde banken.

De Dedon Dala is een lijn met iets wat Oosterse tinten invloeden, ontworpen door Stephen Burks. Deze prachtige lounge stoelen worden geheel met de hand gewoven op een traditionele Filipijnse manier. De lounge stoelen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende soorten kleuren, met elk een unieke naam verwijzend naar een plek op de wereld. Zo heeft Dacks de kleuren Ibiza, Ubud en Bahamas in haar assortiment.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Tuin­meubelen

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.