Privé resort Ambergris Cay

Tussen de azuurblauwe wateren midden in de Caribische zee verschuilt zich het prachtige privė resort Ambergris Cay. Waar GBI-partner Dacks een bijdrage aan heeft mogen leveren. Samen met de architect heeft Dacks gekeken naar verschillende mogelijkheden, want wat past er nou niet mooi op zo’n schitterend eiland. De uiteindelijke keuze is gevallen op Dedon Dala lounge stoelen, kleine en grote poefs en gepersonaliseerde banken.

De Dedon Dala is een lijn met iets wat Oosterse tinten invloeden, ontworpen door Stephen Burks. Deze prachtige lounge stoelen worden geheel met de hand gewoven op een traditionele Filipijnse manier. De lounge stoelen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende soorten kleuren, met elk een unieke naam verwijzend naar een plek op de wereld. Zo heeft Dacks de kleuren Ibiza, Ubud en Bahamas in haar assortiment.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Reserveer nu je bezoek aan het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Klaar voor een luxe buitenruimte waarin je de komende jaren geniet van het leven?
Meld je aan voor de brochure en plan vandaag nog je perfecte buitenruimte!
Door je in aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.