Modern dakterras in Haarlem

Op twintig vierkante meter een groots effect? Dat bereikten we met dit ontwerp. De kunst zit ‘m in de eenvoud. De trap loopt als het ware over in het terras, met dank aan de tegels die in verband zijn gelegd. Dit houdt het geheel luchtig. De schutting is vervaardigd van fijne houten planken, als natuurlijk tegenwicht. Op een dakterras zijn potten prima geschikt voor het nodige groen. Hier kozen we voor drie grote, gevuld met bamboe, siergras en een subtiel roze bloemetje. Dit behoudt de eenheid en verlevendigt tegelijkertijd het geheel. De op maat vervaardigde loungebank is gesitueerd rond de vuurplaats, die net als de schutting bekleed is met hout. Met de juiste ingrediënten ontstijgt deze moderne kleine tuin ruimschoots de stadse proporties.

Het was een fijne open communicatie. Er is echt vakwerk geleverd in de tuin. Tijdens het aanlegproces werd er goed geluisterd naar mij als klant en nieuwe ideëen werden flexibel geintregeerd in het plan

GENIETEN VAN EEN MODERN DAKTERRAS MET LOUNGEBANK EN VUURPLAATS

Een dakterras met allure en dat op twaalf vierkante meter. Midden in het centrum van Haarlem creëerden wij een luxe terras met ruime loungebank en bijpassende vuurplaats, aan de achterkant van de woning. Deze moderne kleine tuin ontstijgt ruimschoots de stadse proporties.

Maak van je tuin je favoriete vakantiebestemming

Van designtuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek in het Experience Center alles wat je nodig hebt voor een vakantiegevoel in je tuin.

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.