Luxe tuinkamer met doorkijkhaard

Laat je inspireren door deze maatwerk tuinkamer met doorkijkhaard. Een luxe tuinkamer die middenin een oase van groene planten en bomen staat. De haard met doorkijk is dé eyecatcher van dit houten buitenverblijf. We hebben de douglas houten tuinkamer aan de buitenzijde met een antraciet olie behandeld. Het hout aan de binnenwand is eiken, wat met haar blanke houtkleur de tuinkamer een prachtig warme en natuurlijke uitstraling geeft. Door de glazen schuif-draaiwanden te sluiten, is het ook op koudere dagen fijn warm binnen. Seizoen in, seizoen uit genieten. Exclusief op maat. De riante gashaard met een glazen doorkijk is afgewerkt met een lichtgrijze betonstuc. De plek in de tuin waar je meer tijd doorbrengt dan van tevoren gedacht. Dit project is van advies en ontwerp tot projectmanagement en bouw door Bronkhorst gerealiseerd.

 

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.