Luxe tuinkamer met doorkijkhaard

Laat je inspireren door deze maatwerk tuinkamer met doorkijkhaard. Een luxe tuinkamer die middenin een oase van groene planten en bomen staat. De haard met doorkijk is dé eyecatcher van dit houten buitenverblijf. We hebben de douglas houten tuinkamer aan de buitenzijde met een antraciet olie behandeld. Het hout aan de binnenwand is eiken, wat met haar blanke houtkleur de tuinkamer een prachtig warme en natuurlijke uitstraling geeft. Door de glazen schuif-draaiwanden te sluiten, is het ook op koudere dagen fijn warm binnen. Seizoen in, seizoen uit genieten. Exclusief op maat. De riante gashaard met een glazen doorkijk is afgewerkt met een lichtgrijze betonstuc. De plek in de tuin waar je meer tijd doorbrengt dan van tevoren gedacht. Dit project is van advies en ontwerp tot projectmanagement en bouw door Bronkhorst gerealiseerd.

Gebouwd in

2021

Fotograaf

Bronkhorst

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.