Luxe tuin aan het water

In het ontwerp van dit royale woonhuis is de ligging maximaal meegenomen. De veranda aan het huis kijkt uit over het water en het wuivende riet. De robuuste houten steiger aan het water creëert een intiem en rustgevend plekje.

De garden pool heeft een donkere kleurstelling, zodat deze – verzonken in het terras – mooi aansluit bij het omringende water. Het terras van deze luxe landelijke tuin strekt zich uit over de hele breedte van de woning en loopt over in de veranda aan de zijkant.

De borders aan de waterkant zijn afwisselend geplaatst. Dit geeft mooie doorkijkjes en zorgt tegelijkertijd voor privacy waar nodig. Speelse accenten zijn de staptegels in het gazon naar de steiger en de buitendouche aan de pool. Hier is het adembenemend vertoeven, omgeven door de natuur. De Luxxout tuinwand met Fortis Flex panelen en champagne-kleur frame geeft de bewoners extra privacy.

Een prachtige wellness tuin aan het water, passend in de landelijke omgeving rondom de luxe villa. De veranda en het zwembad aan de achterzijde van de woning maken het mogelijk optimaal te genieten van het weelderige uitzicht.

Oppervlakte

1500m2

Gebouwd in

2020

Architect

Ten Bosch Tuindesign

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.