​Landelijke duintuin bij villa aan zee in Monster

Het strand en de duinen zijn op loopafstand en de bewoners zien graag het strandgevoel terug in hun landelijke tuin met fraaie grassen en planten die natuurlijk voorkomen in de omgeving.

De keuze voor deze beplanting heeft niet alleen een uiterlijke functie. De weersomstandigheden aan zee zijn namelijk verschillend van het binnenland.

Wind en zon gedragen zich anders en hier zijn deze natuurlijke grassen en planten op ingesteld. De trap vereffent het hoogteverschil in deze bijzondere buitenruimte. De houten palen sluiten aan bij de omgeving, terwijl tegels in grijstint terugkomen in het terras. Het grasvlak wordt creatief onderbroken door de staptegels. Op de zorgvuldig ingerichte veranda is het goed toeven, na een fijne strandwandeling. De haard met rookkanaal is een echte eyecatcher.

Genieten in de natuur.

Genieten van een landelijke grassentuin met overdekt terras en natuurlijk hoogteverschil

Een ruime landelijke tuin dichtbij zee waarbij rekening is gehouden met de weersomstandigheden aan het water. Op de veranda is het in de luwte goed toeven na een stevige strandwandeling, zo kunnen de bewoners gezamenlijk opwarmen bij de buitenhaard. Dit noemen wij genieten van de natuur, in de natuur.

Is jouw tuin ook toe aan een metamorfose?

Maak dan kennis met het team van Gardens Beyond Imagination. Samen met de verkoopadviseur van Gardens Beyond Imagination ontwerpen je een tuin die past bij je levensstijl. Plan nu je afspraak in het Garden-Experience-Center in ‘s-Gravenzande. Het team staat klaar voor jou. 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.