Klassieke tuin met veel groen

Deze prachtige woning met bijzondere details en vervaardigd van materialen die pure klasse uitstralen. Ons klassieke tuinontwerp combineerde dit met natuurlijke elementen en veel aandacht voor de beplanting. Planten en bloemen zijn zorgvuldig uitgekozen en zorgen voor een mooi geheel het hele jaar door. De tuin doet romantisch aan door de bogen begroeid met klimop, het tuinmeubilair en het fraaie hekwerk. De tuin leent zich perfect voor een ruime opzet in verschillende vlakken met lage muurtjes als afscheiding en strakke paadjes. De groene en afwisselende borders sluiten hierop aan en zorgen voor een evenwichtige afwisseling. De paden zijn gevuld met witte kiezels en het terras kijkt uit over het vele groen. Dit brengt de natuurlijke ambiance tot leven. Een parkachtige omgeving als tuin, hoe klinkt dat?

GENIETEN VAN EEN KLASSIEKE TUIN MET DOOR KLIMOP BEGROEIDE BOGEN EN RUIM TERRAS

Een romantische, Franse tuin passend bij de klassieke woning. Het ruime terras kijkt uit over de verschillende paden, gevuld met witte kiezels en de prachtige bogen begroeid met klimop. Lopend rondom het huis geniet men van het ruime scala aan planten en bloemen, een tuin die nimmer zal vervelen.

Maak van je tuin je favoriete vakantiebestemming

Van designtuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek in het Experience Center alles wat je nodig hebt voor een vakantiegevoel in je tuin.

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.