Klassieke Stadstuin in het Westland

De bewoners van dit huis wilden graag een tuin die gezelligheid uitstraalt en tegelijkertijd onderhoudsvrij is. Daarom is gekozen voor de aanleg van een kunstgras gazon. De juiste kwaliteit is nauwelijks van echt te onderscheiden en komt hiermee tegemoet aan de wens van de eigenaren. De verhoogde borders zijn speciaal op maar gemaakt door het merk Luxcom. Het polyester materiaal is duurzaam en biedt een rustgevend tegenwicht bij de bloeiende en weelderige beplanting. De ingebouwde spots zorgen voor gezellige verlichting in de avonduren. De tegels zijn van keramiek en zijn afkomstig van Trivium. Het terras kan desgewenst worden afgeschermd met de luxe automatische zonnewering. Het kasontwerp van de tuinkamer met keuken zorgt voor een prachtig uitzicht op de klassieke Franse tuin.

DON Hoveniers heeft in onze tuin een heerlijke groene oase gecreëerd. Wij hadden niet gedacht dat dit mogelijk zou zijn in het midden van het centrum.

GENIETEN VAN EEN KLASSIEKE TUIN ONDERHOUDSVRIJE BUITENRUIMTE MET FRANSE KENMERKEN

De tuinkamer met keuken geeft een prachtig uitzicht op deze klassieke tuin met moderne elementen. Verhoogde witte borders, die de witte bakstenen van het huis complementeren. De weelderige beplanting evenals het kunstgras gazon vragen weinig onderhoud maar tonen wel ieder jaargetijde gezellig

Maak van je tuin je favoriete vakantiebestemming

Van designtuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek in het Experience Center alles wat je nodig hebt voor een vakantiegevoel in je tuin.

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.