Experience Center Gardens Beyond Imagination in ‘s-Gravenzande

In de showroom van het Garden Experience Center, gelegen in ’s Gravenzande, kan er op 1500m2 inspiratieruimte ervaren worden wat er mogelijk is tijdens de realisatie van uw droomtuin. Door te tonen wat verschillende vormen van afwerking kunnen doen voor uw buitenruimte wordt het maken van keuzes makkelijker en krijgt u een gevoel bij hoe uw tuin getransformeerd kan worden tot een droomtuin.

Het Garden Experience Center toont alle expertises van haar partners, welke allen dezelfde taal spreken: high end, exclusief en met een premium materiaalkeuze. Daarnaast huizen er verschillende architecten en ontwerpers. Zo wordt u optimaal ondersteund en volledig ontzorgd: van inspiratie en creatie tot de uiteindelijke realisatie.

Oppervlakte

1500m2

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Wellness
Verhardingen
Tuin­meubelen
Domotica
Buiten­keukens
Buiten­ruimtes

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.