Eenheid door verbinding van terrassen

De grootste uitdaging van de bewoners was om de uitstraling buitenleven aan te laten sluiten op het binnenhuis. Ondanks de grote oppervlakte was de wens de tuin een knusse en gezellige uitstraling te laten krijgen.

Dankzij de keuze voor GBI partner, Schellevis®, lukte het om de binnen- en buitenruimte, de verschillende terrassen en het zwembad met elkaar te verbinden tot één geheel. Alle producten die daarvoor nodig waren, komen uit het ruime assortiment van Schellevis® beschikbaar. Bovendien sloot de betonnen gietvloer binnenshuis goed aan op de Schellevis.

Fotograaf

Cees Rijnen

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Verhardingen

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.