Een tuin die past bij je levensstijl: ontspannen, sporten en genieten

Onkruid. Modder. Afgewaaide takken. Jos heeft genoeg van de chaos in zijn tuin. ‘Ik wil in mijn tuin genieten als God in Frankrijk.’ Bekijk het resultaat van de nieuwe tuin van Jos’ nieuwe tuin: een landelijke wellnesstuin met Franse elementen. 

Jos kocht 3 jaar geleden in het Westland een boerderij uit 1891. Hier woont hij samen met zijn dochter Jessi. De boerderij grenst aan het water en aan de tomatenkassen. De tuin is onbegaanbaar en bederft het woongenot van Jos.

De tuinwensen van Jos
‘In de nieuwe tuin wil ik genieten als God in Frankrijk. En plezier maken met mijn dochter. Ik vind het belangrijk dat de nieuwe tuin een verlengstuk is van ons huis.’

De 5 belangrijkste tuinwensen van Jos op een rij:

  • Een gym om zich in het zweet te werken.
  • Een jacuzzi om te ontspannen.
  • Een buitendouche om de dag fris te beginnen.
  • Een buitenkeuken voor gezellige zomeravonden.
  • Verschillende zithoeken zodat er altijd een plekje in de zon te vinden is.

 

Een landelijke wellnesstuin met Franse elementen
Jos is een liefhebber van de natuur in de Provence. Denk aan de lavendelvelden of aan de weelderige planten en bloemen. Samen met de tuinarchitect ontwerpt hij een landelijke wellnesstuin.

De tuinarchitect vertaalt de wensen van Jos  naar een landelijke wellnesstuin met Franse elementen:

  • Weelderige groene hagen, bomen en kleine struiken.
  • Kronkelige Castle grindpaden.
  • Borders met lavendel.
  • Een Frans schapenhek.
  • Licht grijze keramische tegels.

 

‘In de tuin voel ik mijzelf kalm.’

Iedere centimeter van de tuin is benut. Weelderige planten, een vijver en knusse loungeplekken. In iedere hoek gebeurt iets,’ vertelt Jos.

 Sport en wellness
‘Ik begin iedere dag met een vakantiegevoel. Terwijl de vogels fluiten douch ik tussen de weelderige planten onder de moderne buitendouche.’

Na het sporten springt Jos  in de jacuzzi. ‘Even een moment ontspannen en in gedachten neem ik mijn planning door.’ Maar pas op: bommetje. De dochter van Jos speelt ook graag in de jacuzzi.

De kas is het pronkstuk van de tuin
De kas is een maatwerk tuinkamer met verschillende functies: buitenkeuken, loungeplek en eetplek.

‘In de kas geniet ik samen met vrienden en familie van een glas wijn uit mijn eigen wijnvoorraad. En van een stuk vlees van de Big Green Egg. Op regenachtige dagen leest Jos graag een boek op de comfortabele loungebedden.

In de tuinkamer is de sfeer sereen. Dat komt door de lichte bekleding van de kussens op de loungebedden, de grijze keramische tegels  en het uitzicht op het groen in de tuin.

In de verbouwde bollenschuur houdt Jos zijn conditie op peil. In de nieuwe gym gaan de grondoefeningen hem makkelijk af, want de vloerverwarming houdt zijn spieren warm.

Is je tuin toe aan een metamorfose?
Kies net als Jos voor een tuinontwerp dat past bij je levensstijl. Zo geniet je in de tuin van het leven op een manier die bij je past.

Plan je afspraak in het Garden Experience Center in ‘s-Gravenzande
Van tuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek meer tuinideeën in het Garden Experience Center in ’s-Gravenzande.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.