Casteren

Diep verscholen, in het rustige brabantse landschap ligt Casteren. Een weids uitgestrekte en bosrijke omgeving. Dit project kenmerkt zicht door de natuurlijke eigenschappen, comfort en privacy zonder daarmee afbreuk te doen aan de omgeving.

De Tuinmuren in dit project zijn volledig uitgevoerd door GBI partner Luxcom. De wanden zijn 250 millimeter breed voor een robuust karakter. Door gebruik te maken van verschillende hoogtes geeft dit een gelaagd effect. Voor de afwerking van de elementen is gekozen voor handgemaakt pleister werk (Poly-Pleister). Door met een donkere kleur te werken, sluit dit goed aan bij de authentiek stijl van het woonhuis. Als extra zijn alle wanden voorzien van opbouw verlichting, met als klap op de vuurpijl ‘inbouw speakers’ voor een ultieme beleving rondom het zwembad.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin.

 

Delen

Ontdek en beleef de tuintrends in het Experience Center

Van buitendouches, zwembad en poolhouse tot verhardingen, verlichting en design tuinmeubelen. Het ontwerp- en bouwteam van Gardens Beyond Imagination (GBI) informeert je over de laatste tuintrends en is trendsetter in de tuinbranche.

Ontdek hoe GBI je tuinwensen waarmaakt.

Bekijk het Experience Center

Jouw tuin, onze passie

Bij Gardens Beyond Imagination zijn we je gids in de wereld van tuinontwerp en tuinaanleg. We verzorgen op maat gemaakte tuinontwerpen en realiseren ook de complete tuinaanleg.

Verder plannen we je reis naar de toekomstige buitenruimte tot in de kleinste details.

Een zorgeloos traject waarbij jij jezelf alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Ontdek andere tuinen

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.