Verscholen parel in Casteren

Diep verscholen, in het rustige brabantse landschap ligt Casteren. Een weids uitgestrekte en bosrijke omgeving. Dit project kenmerkt zicht door de natuurlijke eigenschappen, comfort en privacy zonder daarmee afbreuk te doen aan de omgeving.

De Tuinmuren in dit project zijn volledig uitgevoerd door GBI partner Luxcom. De wanden zijn 250 millimeter breed voor een robuust karakter. Door gebruik te maken van verschillende hoogtes geeft dit een gelaagd effect. Voor de afwerking van de elementen is gekozen voor handgemaakt pleister werk (Poly-Pleister). Door met een donkere kleur te werken, sluit dit goed aan bij de authentiek stijl van het woonhuis. Als extra zijn alle wanden voorzien van opbouw verlichting, met als klap op de vuurpijl ‘inbouw speakers’ voor een ultieme beleving rondom het zwembad.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Verhardingen

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.