LuxxOut®

Veelzijdige zonwering

De mooiste momenten, het kleine geluk: het speelt zich vaak af buiten vier muren. Met de zonwering, terras- en windschermen, aluminium pergola’s en lamellen panelen van LuxxOut® kun je voortaan ontspannen, bijkletsen, borrelen, lezen of wegdromen op het moment dat en de manier die jij fijn vindt. Verzacht de weersomstandigheden en verrijk het buitenleven. Verleg de grenzen en maak kennis met het buitenleven van LuxxOut®.

Bekijk projecten met Zonwering

Luxe pergola met strakke elementen

Lamellen, zonwering, windschermen, dit ontwerp van GBI-partner, LuxxOut, heeft het allemaal.
Zonwering

Over LuxxOut®

LuxxOut® ontwikkelt, produceert en levert toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle producten die comfort en beschutting geven op terrassen, balkons en tuinen. Van zonwering en windschermen tot aluminium pergola’s. LuxxOut® geloofd in de kracht van eenvoud en streven ernaar om het ‘simpel’ te houden in alles wat zij doet. De producten zijn robuust, onderhoudsvrij en verrassend ongecompliceerd in montage én gebruik.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.