DON Hoveniers

Uitvoerende partner

Een droomtuin is voor iedereen anders. Dit doet GBI in samenwerking met geselecteerde partnerbedrijven als uitvoerende partij. DON Hoveniers is hier een van. DON Hoveniers is met haar tientallen jaren ervaring een zeer kundige en betrouwbare partner voor de realisatie van uw droomtuin en daarmee golden partner van GBI. DON Hoveniers is verantwoordelijk voor de realisatie van exclusieve tuinen in diverse stijlen en maten. Uiteraard op uiteenlopende locaties.

Bekijk projecten van DON Hoveniers

Luxe tuin met ultieme wellness in Noord-Holland

Een sfeervolle wellness tuin passend in de groen uitgestrekte omgeving die de gehele achtertuin van de villa bestrijkt.
Wellness, Domotica, Verhardingen

Luxe tuin met uitzicht over water in Gelderland

Een luxe en tevens moderne tuin, passend in de omgeving aan het water, die de gehele voortuin van de statige villa bestrijkt. De prachtige vijver naast de ruime oprijlaan maken dat de buitenruimte, bij binnenkomst al een gevoel van ‘thuiskomen’ creëert.
Buiten­keukens, Domotica, Tuin­meubelen, Verhardingen, Wellness

Weelderige, landelijke villatuin in Brabant

Een luxe en tevens warme tuin, passend in de groene omgeving, rondom deze moderne villa.
Domotica, Verhardingen, Wellness

Luxe tuin aan het water

2020
Deze luxe wellnesstuin aan het water in Numansdorp is uniek en van alle gemakken voorzien.

Landelijke tuin met groen en comfort

2021
DON Hoveniers realiseerde een inspirerende tuin vol kleur en comfort

Moderne tuin met veel groen en privacy

2022
Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze moderne tuin. Er is gewerkt met hoogte verschillen, verschillende materialen en knusse plekken om heerlijk tot rust te komen.

Groene tuin met wellness

Genieten van luxe tuin met wellness faciliteiten en ruim terras in deze groene oase.
Wellness, Zonwering

Veelzijdige villatuin in bosrijke omgeving

2021
Een moderne, indrukwekkende tuin bij een luxueuze villa. Tezamen een prachtig geheel.

Landelijke gezinstuin in Den Haag

2021
Een echte gezinstuin, volledig ingericht om te ontspannen.

Laadpalen voor de showroom

Het boegbeeld van de samenwerking tussen Yes Charge Me en GBI.

Champions of luxury

DON Hoveniers komt uit het Westland, maar ook daarbuiten weten opdrachtgevers deze GBI partner goed te vinden. Zo heeft zij bijvoorbeeld projecten gerealiseerd in Kerkrade, op Texel, in België en zelfs in Zwitserland. DON Hoveniers kent geen grenzen! Al ruim 45 jaar zet zij haar kennis en liefde voor het vak in om mooie tuinen te creëren voor particulieren en zakelijke relaties.

 

Iedere dag gaat het vaste team van hoveniers aan de slag met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Waar externe specialisten nodig zijn, beschikt zij over een eigen netwerk van betrouwbare toeleveranciers. Daarbij werkt ze met de allerbeste materialen, zodat uw tuin er jaren later nog steeds perfect uitziet en er op ieder gewenst moment genoten kan worden van de luxe buitenruimte. In een tuin, ontworpen door GBI en gerealiseerd door DON Hoveniers, is het heerlijk vertoeven.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.