Ontdek de top 3 luxe terrasstijlen

mei 05 2024
Verlang je naar een adembenemend terras? Luxueuze tuinen schitteren in ieder seizoen. En zijn de ultieme hotspot voor ontspannen. Ontdek 3 populaire terrasstijlen die elke luxe tuin veranderen in een plaats waar comfort en stijl samenkomen.

Modern minimalisme: de kunst van eenvoud

Stap binnen in de wereld van het moderne minimalisme waar elk element zorgvuldig is gekozen om harmonie en balans te creëren. Voel de gladde oppervlaktes van keramiek onder je voeten. Terwijl het strakke lijnenspel van het meubilair je blik leidt naar een ongestoorde horizon.

Deze terrasstijl maakt gebruik van neutrale kleurenpaletten en duurzame materialen zoals beton en metaal, die de tand des tijds doorstaan. Maar ook een naadloze integratie met moderne architectuur mogelijk maken.

Denk aan ingebouwde verlichting die subtiele accenten legt en het terras 's avonds omtovert tot een sfeervolle ontmoetingsplek.

Bekijk deze moderne en minimalistische terrasstijl.

Natuurlijk & groen: een levend canvas

Voel de zachte kussens van je loungestoel terwijl je omgeven bent door weelderig groen. Het zachte geruis van bladeren en het zoete parfum van bloeiende bloemen prikkelen je zintuigen en nodigen je uit om te ontspannen in de schoot van de natuur.

Deze terrasstijl omarmt de natuur. Natuurlijke materialen zoals bamboe en Dekton worden in deze terrasontwerpen gebruikt. Veel planten maken de ruimte gezond en uitnodigend. Waterpartijen zoals een vijver of fontein voegen rust toe.

 

Bekijk deze natuurlikje en groene terrasstijl.

Elegante klassiekers: tijdloze schoonheid

Ervaar de weelde van klassiek ontworpen terrassen met hun luxe materialen. De touche van zachte stoelbekleding en weelderige beplanting. Zoals stijlvol gesnoeide struiken maken van deze terrasstijl een zintuigelijke beleving.

Klassieke terrassen zijn ontworpen om een gevoel van grandeur en tijdloze elegantie uit te stralen. Met symmetrische ontwerpen en een focus op decoratieve elementen zoals standbeelden. Deze terrassen nodigen uit tot formele sociale gelegenheden en persoonlijke momenten.

Bekijk de klassieke terrasstijl ontworpen door GBI.

Welke terrasstijl spreekt je het meeste aan?

Nu je de drie populairste terrasstijlen hebt verkend. Of je nu de voorkeur geeft aan de strakke lijnen van modern minimalisme, de natuurlijke schoonheid van een groene oase, of de elegante grandeur van een klassiek ontwerp, elk terrastype biedt unieke mogelijkheden om je buitenruimte te verrijken. Neem contact op met en realiseer het terras dat past bij je levensstijl.

Doe de poll. Kies je favoriete terrasstijl.

Ontdek op deze pagina

Gerelateerde artikelen

Genieten in elk seizoen: in een tuin met veranda

De 5 voordelen van een vrijstaande tuinkamer

Jacqueline van Laere

Jacquelines werkplezier bij Gardens Beyond Imagination

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Klaar voor een luxe buitenruimte waarin je de komende jaren geniet van het leven?
Meld je aan voor de brochure en plan vandaag nog je perfecte buitenruimte!
Door je in aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.