Luxury Performance Event 2024

januari 26 2024
Ben je een levensgenieter en autoliefhebber? Zet je schrap voor een betoverende avond vol luxe en stijl! Gardens Beyond Imagination verwelkomt je bij het exclusieve Luxury Performance Event, in samenwerking met Porsche Rotterdam.

Porsche lifestyle in Rotterdam

Dompel jezelf onder in de wereld van Porsche, waar elk model meer is dan alleen een auto; het is een kunstwerk, een technologisch meesterwerk. Samen met Gardens Beyond Imagination. Ontdek hoe luxe design buitenruimtes perfect aansluiten bij jouw drukke levensstijl. Ervaar een unieke mix van lifestyle, design en technologie.

Voel de opwinding en het prestige terwijl je tussen de nieuwste Porsche-modellen wandelt. Proost op het leven. En geniet van verfijnde bites, terwijl je de elegantie van de bolides in je opneemt. Laat je informeren over de adembenemende buitenruimteontwerpen van Gardens Beyond Imagination.

Exclusieve Partnerschappen en Netwerkmogelijkheden

Naast de indrukwekkende reeks Porsche-bolides, biedt het Luxury Performance Event een podium voor samenwerkingen met luxe merken zoals Schaap en Citroen. Deze avond gaat over meer dan alleen auto's. Hier smelten luxe, stijl en elegantie samen. Netwerk met gelijkgestemden en dompel jezelf onder in een wereld van verfijning.

 

Porsche partner GBI.

Reserveer nu je plek! Mis deze exclusieve avond in Rotterdam niet, waar je je passie voor luxe auto's en lifestyle deelt met gelijkgestemden. Kom naar het Porsche Centrum Rotterdam op 13 maart, van 19:00 tot 22:00 uur. Beleef een avond vol luxe, innovatie en stijl. Wees erbij en ervaar het zelf!

Ontdek op deze pagina

Gerelateerde artikelen

Ontdek de top 3 luxe terrasstijlen

Genieten in elk seizoen: in een tuin met veranda

De 5 voordelen van een vrijstaande tuinkamer

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.