YES Charge me

Sterk in maatwerk

YES! onze missie is “Recharging The Planet” 

YesCharge.me is de laadspecialist voor de EV markt. Team YesCharge.me wil met passie zijn klanten helpen met als doel een duurzame elektrische toekomst op te bouwen. Wij doen dit door flexibele en schaalbare oplossingen te leveren voor het laden en ontladen. We bieden een e-mobiliteit die ‘future ready’ is.

Bekijk op maat gemaakte laadpalen

Laadpalen voor de showroom

Het boegbeeld van de samenwerking tussen Yes Charge Me en GBI.

Over YesChargeMe

Verstand van techniek.
Vertellen ook de nadelen.

De basis voor uw project is een goed elektrotechnisch ontwerp, waarin het laden en ontladen en duurzame energie voorop staat. Ook kijken we naar het energie profiel van het object, gebouw. Daarnaast bekijken we de beschikbare aansluiting en het vermogen van de netbeheerder voor nu en later.

Persoonlijk YES!
kom langs heel graag! 

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Door direct en persoonlijk contact met onze klanten is het mogelijk om duurzame relaties op te bouwen. Ook kunnen we maatwerk leveren als we uw wensen weten voor nu en de toekomst.

Recharging the planet
In de duurzame energie.

Sinds 2010 zijn onze team leden actief bezig met “recharging the planet”. Door middel van onze uitgebreide opgebouwde kennis, zowel op elektrotechniek gebied als op gebied van zonnepanelen installaties en accu opslag systemen is het voor ons mogelijk om innovatief te denken voor de situatie nu en voor de toekomst.

Wij houden van standaard.
en vooral Maatwerk!

Wij denken graag mee met de klant. Daarom maken wij maatwerk mogelijk. De wens van de klant zal besproken worden en daarna zal een advies voor de installatie en online monitoring worden gemaakt. Met het software laad-platform kunnen wij als team Yes maatwerk leveren voor iedere branche.

DC Snelladen
Wij als YES Team leveren en installeren DC snelladers. Wil je met je mobiliteit in een korte tijd snel weer de weg op hebben wij zowel vaste als mobiele snelladers in ons programma.

EV Software
De wereld achter de laadpaal.

Yes wij leveren payment diensten voor onze klanten zoals QR code en of smart energy oplossingen waarin wij als YES team zo slim mogelijk met EPEX spot markt kunnen sturen , dynamisch op de meter of energie opslag.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.