TIC Audio

Technologisch hoogstandje

TIC Outdoor Audio is al meer dan 35 jaar toonaangevend in audio voor de buitenruimte. Deze GBI-partner biedt een breed scala aan weerbestendige luidsprekers waardoor jij overal en het hele jaar door buitenshuis kunt genieten van kwalitatief hoogwaardig geluid. TIC Outdoor Audio luidsprekers functioneren op basis van de modernste techniek en zijn eenvoudig te bedienen via smartphone of tablet.

Luxe tuin met ultieme wellness in Noord-Holland

Een sfeervolle wellness tuin passend in de groen uitgestrekte omgeving die de gehele achtertuin van de villa bestrijkt.
Wellness, Domotica, Verhardingen

Over TIC Audio

TIC Audio Europe staat voor hoogwaardige outdoor audio oplossingen waarna er samen gekeken wordt naar de persoonlijke wensen en de juiste configuratie. GBI en haar partner TIC blijven betrokken bij het project, vanaf de eerste schets tot en met de realisatie.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
Klaar voor een luxe buitenruimte waarin je de komende jaren geniet van het leven?
Meld je aan voor de brochure en plan vandaag nog je perfecte buitenruimte!
Door je in aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.