Wij zijn gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om je tuinwensen te realiseren. Fijne vakantie!

OnbeperktWiFi

WiFi-netwerk in de buitenruimte

WiFi is de basis voor veel dingen die u thuis doet. Denk aan bediening van smart home-apparaten, tv kijken, muziek luisteren, beveiliging, aansturing slimme grasmaaier, automatische beregening en nog veel meer. Daarom is het zo belangrijk dat het thuisnetwerk van hoge kwaliteit is. Met de aanpak van OnbeperktWiFi.nl is jouw thuisnetwerk gegarandeerd goed.

Bekijk projecten van OnbeperktWiFi.nl

Riante villa in Brussel

Deze prachtige zeer riante villa met diepe tuin, is gelegen in een villawijk in de omgeving van Brussel.
Domotica

Over OnbeperktWiFi.nl

GBI partner, OnbeperktWiFi.nl, is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in en om luxe woningen. Geniet van perfect werkende WiFi. Van souterrain tot dakterras en van garage tot de gehele buitenruimte. Maak uw woning geschikt voor alle apparatuur en domotica die past bij een moderne levensstijl binnen én buiten.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Zomer sluiting

Wij zijn gesloten van 24 juli t/m 14 augustus. Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via info@gbi.nl