DVC Beregening

Optimale beregening

Met de sproeisystemen van DVC heeft u altijd een groene tuin! DVC is gespecialiseerd in optimale beregening. Uw grasmat blijft in topconditie.

Al twintig jaar richt DVC, partner van GBI, zich exclusief op beregening. Dit betekent dat DVC alle ins en outs kent van sproeisystemen voor uw tuin. Het ontwerp, de installatie, de begeleiding én het onderhoud is bij DVC in zeer bekwame handen. De sproeisystemen zorgen ervoor dat uw tuin op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste hoeveelheid water krijgt. Of het nu gaat om een daktuin, een stadstuin, een verticale tuin of een tuin van enkele hectaren. “Maar ook zorgen wij voor optimale beregening van grotere projecten, zoals parken en tennisbanen.”

DVC maakt gebruik van Amerikaanse producten: Rain-Bird en Hunter. Wereldwijd staan deze kwalitatief hoog aangeschreven.

Bekijk de beregening-projecten

Landelijke tuin met groen en comfort

2021
DON Hoveniers realiseerde een inspirerende tuin vol kleur en comfort

Groene tuin met wellness

Genieten van luxe tuin met wellness faciliteiten en ruim terras in deze groene oase.
Wellness, Zonwering

Luxe tuin met uitzicht over water in Gelderland

Een luxe en tevens moderne tuin, passend in de omgeving aan het water, die de gehele voortuin van de statige villa bestrijkt. De prachtige vijver naast de ruime oprijlaan maken dat de buitenruimte, bij binnenkomst al een gevoel van ‘thuiskomen’ creëert.
Buiten­keukens, Domotica, Tuin­meubelen, Verhardingen, Wellness

Luxe tuin met ultieme wellness in Noord-Holland

Een sfeervolle wellness tuin passend in de groen uitgestrekte omgeving die de gehele achtertuin van de villa bestrijkt.
Wellness, Domotica, Verhardingen

Weelderige, landelijke villatuin in Brabant

Een luxe en tevens warme tuin, passend in de groene omgeving, rondom deze moderne villa.
Domotica, Verhardingen, Wellness

Gehydrateerde tuin in Brabant

Het belang van de juiste beregening voor jouw tuin.

Over DVC Beregeninginstallaties

Efficiënt
Bij het maken van een plan houdt DVC rekening met de zon- en schaduwkanten van de tuin, maar ook met andere factoren zoals de soort en omvang van de beplanting. “Wij brengen de juiste balans aan voor de groei en ontwikkeling van uw tuin. Een uitgekiend systeem van sproeikoppen en druppelaars zorgt voor een optimaal verdeelde neerslag. Onze systemen zijn standaard voorzien van een regensensor. Als het niet nodig is, zal uw tuin ook niet besproeid worden. Heel efficiënt!” DVC doet geen afbreuk aan de sfeer van de tuin, maar zorgt voor een uitgekiende afstemming. Rust en leefbaarheid staan hoog in het vaandel.

Ingenieus
Een beregeningssysteem aanleggen is méér dan leidingen in de grond leggen. DVC weet na het beoordelen van uw situatie welk systeem passend is. Daarnaast speelt de Europese regelgeving een rol bij iedere aanleg. Zo kunt u er niet alleen op vertrouwen dat uw tuin de verzorging krijgt die dat nodig heeft, maar dat het systeem ook voldoet aan alle eisen.

Speciale tuinen
DVC werkt al meer dan 25 jaar aan de beregening van siertuinen. Een specialisme. Per situatie wordt een technisch onderbouwd ontwerp gemaakt en wordt beoordeeld welke manier van bewatering het best past: druppelleidingen boven of onder de grond, pop-up sproeiers of toch een infiltratiemat onder het gazon. Geen probleem is echter te groot voor DVC. Elke uitdaging is altijd een mooie kans om zich verder te specialiseren.

Van Zwolle tot Brussel, van Texel tot Mallorca, werkt DVC samen met en in opdracht van hoveniers, tuinarchitecten, bouwondernemingen en projectontwikkelaars. Maar DVC neemt ook opdrachten van particulieren aan. Van ontwerp tot installatie én onderhoud!

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.